Hitta din bostad

Ingen bostadsköpare är den andra lik

Behöver du också fällbart ryggstöd på toaletten?

Se filmen: Slapp-Madde köper lägenhet

Veidekke Tryggt köp

När du köper en nyproducerad bostad av Veidekke ingår från och med 1 februari 2018 ett trygghetspaket för dig som bostadsköpare.

Läs om Veidekke Tryggt köp här

Att köpa nytt

 • Så blir du VIP-kund

  Om du hittar ett projekt som du är nyfiken på ska du anmäla ditt intresse här på vår hemsida! Att vara intressent hos oss är kostnadsfritt.

  Läs mer
 • Varför välja ett hem från Veidekke?

  Vi tror på en kombination av vår erfarenhet och dina önskemål kring hur du vill leva. Tillsammans med dig utvecklar vi ditt nya hem så att det blir ditt livs bästa affär.

  Läs mer
 • Vad är Trygg BRF?

  Trygg BRF är en certifiering och kvalitetsmärkning för att skapa trygghet när man köper nyproduktion.

  Läs mer

Har du frågor? Besök vårt kundforum

Välkommen!
Här finns svaren

FLEX-Småhuskoncept

FLEX är konceptet som sätter dig som kund och dina specifika behov i fokus. Vi erbjuder vackra och yteffektiva kvalitétshus där du kan välja mellan sex alternativa planlösningar, beroende på vad som passar just dig.

Läs om Veidekke Flex

Jobba på Veidekke Bostad

Vårt främsta uppdrag som medarbetare i Veidekke Bostad är att förverkliga våra kunders bostadsdrömmar. Det förutsätter smittande entusiasm och en vardag präglad av glädje och engagemang.

Läs om jobb på Veidekke Bostad här

Så jobbar vi med hållbarhet

En grundläggande princip i vår verksamhet är tanken om samhällsansvar, eller ”samfundsansvar” som våra norska kollegor uttrycker det. Med det vill vi markera att vi betraktar oss som en del av samhället och att vi är beredda att axla vår beskärda del av ansvaret

Läs mer om hur vi jobbar med hållbarhet