Inflyttningsklara projekt i Göteborg och Partille

Letar du efter ny lägenhet i Göteborg med omnejd? Då behöver du inte leta längre. Här har vi samlat de projekt med lediga bostäder där du kan flytta in redan i år. Den som väntar på något gott behöver alltså inte alltid vänta länge!

Öjersjö i Partille - Flytta in nu

I populära Öjersjö i Partille står snart Öjersjö Glänta klart för inflyttning med fyra fantastiska takvåningar kvar till salu, alla om 4 rok. Här bor du med motionsspår och blåbärsskog inpå knuten, underbara badsjöar, möjlighet till fiske, skridskoåkning, mountainbike och golf. Kort sagt - området är som gjort för dig som prioriterar en aktiv livsstil nära naturen, och som samtidigt vill ha Göteborg med sitt stora utbud på smart och smidigt avstånd. Flytta in redan nu.
Läs mer om Öjersjö

Flatås Park i Högsbo - inflyttningsklart

I Högsbo bygger vi Flatås Park som består av tre hus om fem våningar med välplanerade lägenheter i olika former och storlekar och alla med balkong eller uteplats. Detta är ett populärt bostadsområde, mycket tack vare det trygga lugnet och det korta avståndet till Slottsskogen, Linnéplatsen och centrum.
Läs mer om Flatås Park