Flexibelt radhus

C21

Drömmen om ett radhus med egen trädgårdstäppa. Nybyggt, genomtänkt och flexibelt, välj kostnadsfritt den planlösning som passar just din familj.

Pris:
2 295 000 kr
Rum:
4 rum
Avgift:
4 780 kr/mån
Boyta:
102 kvm
Biarea:
5 kvm
Status:
Reserverad
Boendeform:
Radhus
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Flexibelt radhus

Hemtrevligt och funktionellt radhus med stor uteplats i direkt anslutning till köket och gräsmatta på båda sidor. Utvändigt kallförråd. Arkitekturen skapar en harmonisk helhet i kvarteret med sin lugna, genomtänkta färgskala och snygga detaljer. Nära till kommunikationer och all tänkbar service. Är du i behov av parkeringsplats så finns det att hyra för 200 kr/månad. Du som köpare har dessutom möjlighet att kostnadsfritt påverka utformningen av din nya bostad. Det finns hela sex olika planlösningskombinationer att välja på och utöver det två olika stilpaket när det gäller själva inredningen. Exempelvis kan du välja att få fullhöjd mellan våningsplanen i antingen kök eller vardagsrum.

Visningar

Söndag, 20 okt 11:30 - 12:30

Visningshus, Signalvägen 10A, Mariefred, Anmälan till: magnus.silen@lansfast.se
Välkommen till visningshuset i Mariefred
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Magnus Silén, Länsförsäkringar

magnus.silen@lansfast.se

Evelina Lund, Länsförsäkringar

evelina.lund@lansfast.se

Söndag, 20 okt 11:30 - 12:30

Visningshus, Signalvägen 10A, Mariefred, Anmälan till: magnus.silen@lansfast.se
Välkommen till visningshuset i Mariefred
Lägg i kalendern

Trähus med omsorg om detaljer

Vi gillar trähus och har arbetat med fasaden utifrån det. Inspirationen kommer från klassisk trähusarkitektur som vi har stöpt om i en lite modernare form. Det är generöst med fönster och alla hus har en egen trädgård med stor altan.

Vackra och flexibla radhus

Våra radhus är väl genomarbetade både till estetik och funktion. Med en unik flexibilitet kan du välja hur många rum du vill ha i ditt hus. Det finns möjlighet att lägga till ett sovrum på bottenvåningen. Du kan låta oss bygga ett fullt bjälklag på övre planet eller välja att spara en öppen del som istället ger dubbel rumshöjd på bottenvåningen – i köket eller vardagsrummet. På så vis kan du välja att flytta in i en luftig trea såväl som i en femma.

Hus i BRF-form, det bästa av två världar

Drömmen om den egna villan ligger högt upp på mångas önskelista men en äganderätt innebär också ett stort ansvar både ekonomiskt och praktiskt. För dig som vill testa ”villalivet-light”, kan hus i BRF-form vara ett bra alternativ.
Läs mer här

Har du frågor?

Hör gärna av dig.