• Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  VIP 25 november
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt

Vackra och flexibla radhus i Älvängen

I Älvängen skapar vi ett familjevänligt område med nära till natur, bra kommunikationer, skola och förskola. Vardagslivet i Älvängen kännetecknas av smidighet och närhet till det mesta. Drömmen om ett eget radhus i en lugn och trygg idyll förvekligas nu i Älvängen. Pris från 2 295 000 kr. Anmäl ditt intresse nu och få löpande information och förtur till VIP-säljstarten söndagen den 25 november.

Trähus med omsorg om detaljer

Vi gillar trähus och har arbetat med fasaden utifrån det. Inspirationen kommer från klassisk trähusarkitektur som vi har stöpt om i en lite modernare form. Det är generöst med fönster och alla hus har en egen trädgård med stor altan.

Vackra och flexibla radhus

Våra radhus är väl genomarbetade både till estetik och funktion. Med en unik flexibilitet kan du välja hur många rum du vill ha i ditt hus. Det finns möjlighet att lägga till ett sovrum på bottenvåningen. Du kan låta oss bygga ett fullt bjälklag på övre planet eller välja att spara en öppen del som istället ger dubbel rumshöjd på bottenvåningen – i köket, hallen eller vardagsrummet. På så vis kan du välja att flytta in i en luftig trea såväl som i en femma.

Gå en rundtur i huset redan nu

För att hjälpa dig att testa de olika planlösningarna har vi tagit fram en modell i Virtual Reality, där du kan vandra runt i huset och se hur de olika alternativen kommer att upplevas i verkligheten. Sätt dig i lugn och ro och testa olika planlösningskombinationer för att komma fram till vad som passar just din livssituation.
Läs mer

Fakta om projektet

Vi har trädgårdsstaden som ideal när vi planerar våra områden – det ska vara småskaligt, grönt och mysigt och finnas plats för gemensamma aktiviteter.

Ansvarig mäklare

icon / avatar

Kundcenter Väst, Region Väst

kundcenter.vast@veidekke.se031-50 56 10
Pris:
2 295 000 kr
Rum:
5 rum
Boyta:
102 m2
Status:
Kommande
Bostäder:
33
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Radhus
Beräknad säljstart:
VIP 25 november

icon / bostäderTillgängliga objekt

Det finns ännu inte några bostäder till salu i detta projekt. Vill du få information om när det finns, kan du anmäla ditt intresse för projektet så får du besked.