• Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  Hösten 2018
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt

Vackra och flexibla radhus i Älvängen

I Älvängen skapar vi ett familjevänligt område med nära till natur, bra kommunikationer, skola och förskola. Vardagslivet i Älvängen kännetecknas av smidighet och närhet till det mesta. Anmäl ditt intresse nu och få löpande information och förtur till säljstarten i höst.

Trähus med omsorg om detaljer

Vi gillar trähus och har arbetat med fasaden utifrån det. Inspirationen kommer från klassisk trähusarkitektur som vi har stöpt om i en lite modernare form. Det är generöst med fönster och alla hus har en egen trädgård med stor altan.

Vackra och flexibla radhus

Våra radhus är väl genomarbetade både till estetik och funktion. Med en unik flexibilitet kan du välja hur många rum du vill ha i ditt hus. Det finns möjlighet att lägga till ett sovrum på bottenvåningen. Du kan låta oss bygga ett fullt bjälklag på övre planet eller välja att spara en öppen del som istället ger dubbel rumshöjd på bottenvåningen – i köket, hallen eller vardagsrummet. På så vis kan du välja att flytta in i en luftig trea såväl som i en femma.

Fakta om projektet

Vi har trädgårdsstaden som ideal när vi planerar våra områden – det ska vara småskaligt, grönt och mysigt och finnas plats för gemensamma aktiviteter.

Rum:
5 rum
Boyta:
102 m2
Status:
Kommande
Bostäder:
18
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Radhus
Beräknad säljstart:
Hösten 2018

Ansvarig mäklare

icon / avatar

Kundcenter Väst, Region Väst

kundcenter.vast@veidekke.se031-50 56 10

icon / bostäderTillgängliga objekt

Det finns ännu inte några bostäder till salu i detta projekt. Vill du få information om när det finns, kan du anmäla ditt intresse för projektet så får du besked.