5 rum och Kök.

04

Drömmen om ett radhus med egen trädgårdstäppa. Nybyggt, genomtänkt och flexibelt, välj kostnadsfritt den planlösning som passar just din familj.

Pris:
2 595 000 kr
Rum:
5 rum
Avgift:
4 714 kr/mån
Boyta:
102 m2
Våning:
0 tr
Status:
Reserverad
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Visningar

Söndag, 16 dec 12:00 - 13:00

NYTT HEM, Odinsgatan 2, Göteborg Anmälan till: daniel.stenberg@nytthem.se
Välkommen på visning!
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Daniel Stenberg, Veidekke Bostad AB

daniel.stenberg@nytthem.se0732-000 911

Drömmen om ett radhus med egen trädgårdstäppa

Hemtrevligt och funktionellt gavelradhus med stor uteplats i direkt anslutning till köket och gräsmatta på båda sidor. Väljer du ett gavelradhus har du dessutom möjligheten att gå runt ditt hus i trädgården. Utvändigt kallförråd. Arkitekturen skapar en harmonisk helhet i kvarteret med sin lugna, genomtänkta färgskala och snygga detaljer. Nära till kommunikationer och all tänkbar service. En nybyggd förskola håller på att byggas granne med området, och föreningen har en egen lekplats. Till varje radhus ingår en parkeringsplats och det finns möjlighet att hyra en extraplats för en mindre summa om så önskas. Du som köpare har dessutom möjlighet att kostnadsfritt påverka utformningen av din nya bostad. Det finns hela sex olika planlösningskombinationer att välja på och utöver det två olika stilpaket när det gäller själva inredningen. Exempelvis kan du välja att få fullhöjd mellan våningsplanen i antingen kök eller vardagsrum.

Trähus med omsorg om detaljer

Vi gillar trähus och har arbetat med fasaden utifrån det. Inspirationen kommer från klassisk trähusarkitektur som vi har stöpt om i en lite modernare form. Det är generöst med fönster och alla hus har en egen trädgård med stor altan.

Vackra och flexibla radhus

Våra radhus är väl genomarbetade både till estetik och funktion. Med en unik flexibilitet kan du välja hur många rum du vill ha i ditt hus. Det finns möjlighet att lägga till ett sovrum på bottenvåningen. Du kan låta oss bygga ett fullt bjälklag på övre planet eller välja att spara en öppen del som istället ger dubbel rumshöjd på bottenvåningen – i köket eller vardagsrummet. På så vis kan du välja att flytta in i en luftig trea såväl som i en femma.