5 rum och kök, varav 3 sovrum.

7

Flexibel och rymlig villa i lugnt läge med egen carport och förråd. Nära naturen och bekvämt avstånd till centrum och pendeltåg.

Pris:
3 200 000 kr
Rum:
5 rum
Avgift:
5 997 kr/mån
Boyta:
127 m2
Våning:
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Visningar

Lördag, 15 dec 11:00 - 12:00

Visningspaviljong på Myternas Väg, Kronogården, Älvängen
Öppen visning - Välkommen!
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Lasse Knaving, Länsförsäkringar

lasse.knaving@lansfast.se0727-180120

Angelica Almqvist, Länsförsäkringar

angelica.almqvist@lansfast.se0721-428991

Villa Madicken typ B

I Villa Madicken bor du på 127 välplanerade kvadratmetrar med kök och sociala ytor på entréplan. Tre sovrum och rymligt allrum på övre plan. Den flexibla planlösningen erbjuder möjligheten att lägga till ett extra sovrum och en stor eller liten klädkammare. Egen carport med tillhörande förråd. Uteplatser i två väderstreck och en lättskött tomt.

 • Kommunikationer

  För dig som arbetar i Göteborg eller Trollhättan erbjuder pendeltåget en avkopplande resa alternativt motorvägen en bekväm körsträcka på 20-25 minuter.

 • Livsmedelsbutik

  Matinköpen gör du på vägen hem i någon av de välsorterade matbutikerna i Älvängen centrum. Här finns både Coop och Netto.

 • Skola

  Ny förskola och skola med tillhörande idrottshall öppnade hösten 2016 i Kronogården. I Älvängen finns även flera förskolor.

 • Vårdcentral/BVC

  Vårdcentral med BCV finns lättillgängligt i Älvängen centrum, som du når smidigt och enkelt med elbussen som trafikerar Kronogården.

Drömmen om egen parkering

Posted by Veidekke Bostad on Wednesday, 31 October 2018

Välkommen hem till Villa Madicken

I kvarteret Skogsbrynet kommer vi att bygga 34 friliggande hus i två plan, döpta till Villa Madicken. De stilrena husen har pulpettak och liggande träpanel förutom på carport och förråd som har stående. Färgtonerna är väl avvägda och de flesta av husen är vita med ljusgrå entrépartier. Resterande hus är mörkgrå med ljusgrå entrépartier, vilket bryter av färgskalan på ett smakfullt sätt. Detta ger ett både harmoniskt och sobert intryck som förstärker områdets sköna känsla. Villa Madicken omges av en grovplanerad trädgård där du kan sätta din egen prägel. Du väljer själv om du vill ha blomstrande planteringar eller en mer lättskött variant. Alla villor har carport, praktiskt uteförråd samt grusad uteplats på baksidan, där de flesta tomter dessutom gränsar ut mot den omgivande naturen. Förråd och huskropp ramar delvis in uteplatsen och både ger avskildhet och fungerar som en vacker kuliss. Här kan du skapa en trivsam altan som blir hemmets naturliga samlingsplats så fort vädret tillåter.

Läs mer om Villa Madicken och kika på planlösningen

Samtliga hus säljs med bostadsrätt som upplåtelseform där allt yttre underhåll ingår i månadsavgiften. Räkna med ett bekvämt och lättskött boende!

Enkel vardagslogistik

Älvängen är ett uppvuxet samhälle och i tätorten finns bland annat bageri, vårdcentral, blomsterbutik, restauranger och livsmedelsbutiker. Här hittar du även frisör, tandläkare, optiker, bibliotek, cykelaffär och klädbutik. Det är också gott om fritidsaktiviteter. Allt från fotboll, ridning, motocross, golf, innebandy, friidrott, dans och gym till utförsåkning i Alebacken. Lägg till skogens alla möjligheter till frisk luft i varje andetag. Med så många alternativ i grannskapet blir avstånden korta och logistiken enklare. För livet i Kronogården kännetecknas av smidig vardagslogistik. Nybyggd skola och idrottshall finns i närheten och ner till Älvängen centrum tar det inte mer än några minuter med cykel. För dig som arbetar i Göteborg eller Trollhättan erbjuder pendeltåget en avkopplande resa alternativt motorvägen en bekväm körsträcka på 20-25 minuter. Matinköpen gör du på vägen hem i någon av de välsorterade matbutikerna. Närheten till allt ger dig mer plats i agendan för annat – mer plats för hemmet och mer plats för familjen. Du fyller naturligt din dag med det du gillar och behöver, utan stress eller långa avstånd.

I Kronogården finns numera även en nybyggd naturlekplats – Myternas Skog. Klättra in i ett trädhus med stammen mitt i rummet, handla i en skogsaffär, möt träskulpturer och spring hinderbana för att sedan välförtjänt få vila benen vid den väderskyddade grillplatsen. Barnen här kommer nog aldrig vilja leka inomhus igen!

En perfekt plats för familjen
Familjen Edgren, bosatta i grannföreningen Brf Skogshöjden

Häng med hem till familjen Carlsson

Våra bostäder i Kronogården har sålt i rekordfart och områdets popularitet är föga förvånande för den som varit här. Mötet med den gröna naturen är det första som får pulsen att gå ner. Närheten till allt det viktiga du och familjen behöver, är det andra. De tre första kvarteren har redan flyttat in och för att ge dig en bättre bild av hur livet i Kronogården kan te sig tog vi därför tillfället i akt och hälsade på.
Häng med hem till familjen Carlsson!

Familjen Edgren: En perfekt plats för familjen

Christoffer Edgren flyttade hösten 2017 till vår tredje etapp Brf Skogshöjden tillsammans med sin sambo Helen och sonen Vidar, 2 år.
Läs mer om familjens resa till nytt hem i Kronogården

Familjen Tinder Londéz: Ett nytt liv väntar i Kronogården

Julia Tinder Londéz flyttar hösten 2018 till Brf Skogsbacken tillsammans med frun Stephanie och barnen Mika, 3 år, och Sam, 4 månader.
Läs mer om familjens resa till nytt hem i Kronogården