Villa Madicken

Det är lätt att trivas och känna sig hemma i Villa Madicken. Den välplanerade villan omfattar 127 kvm så här finns gott om plats för hela familjen

Välkommen hem!

Stig in och känn dig som hemma. Efter den välkomnande entrén når du det stora härliga vardagsrummet som går i vinkel och dessutom har en öppen planlösning mot det rejäla köket. Både vardagsrum och kök har egen utgång mot trädgården, vilket ytterligare ökar den ljusa och luftiga känslan. Detta första plan är även utrustat med wc med dusch, förråd under trappan samt tvättstuga med separat groventré.

På övervåningen möts du av ett rymligt allrum. Här finns också tre sovrum, varav det ena är på hela 13 kvm, samt badrum med badkar. Du har dessutom möjlighet att dela av det stora allrummet och därmed få ytterligare ett sovrum – praktiskt om övernattande gäster kommer på besök eller om barnen blir fler. Du kan även välja att gränsa av allrummet ytterligare till förmån för en praktisk klädkammare, eller omvandla ett av sovrummen till en lyxig walk-in-closet. Här formar du våningen efter din familjs behov.

Se våra olika planlösningsalternativ här nedan.

Planlösning Villa Madicken standard
Alternativ planlösning övre plan (tilllval sovrum 4)
Alternativ planlösning övre plan (tillval sovrum 4 och klädkammare)
Alternativ planlösning övre plan (tillval sovrum 4 och walk-in-closet)

Tillbaka till projektet