2 rum och kök.

1-1104

Fin tvåa med tilltalande planlösning. Härligt öppna sällskapsytor och praktiskt kök i vinkel. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen.

Pris:
2 745 000 kr
Rum:
2 rum
Avgift:
3 396 kr/mån
Boyta:
54 m2
Våning:
1 tr
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Välplanerad två med öppen planlösning och balkong.

Fin tvåa med tilltalande planlösning. Smart planerat sovrum med bra förvaring bakom skjutdörrar och plats för dubbelsäng. Härligt öppna sällskapsytor och praktiskt kök i vinkel. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen.

Ansvarig mäklare

Magnus Svärdegård, Fastighetsbyrån

magnus.svardegard@fastighetsbyran.se0704-20 08 60
icon / avatar

Sebastian Stafnergård, Fastighetsbyrån

sebastian.stafnergard@fastighetsbyran.se0733-414705

I närområdet

 • Kommunikation

  Sisjön är ett växande område och kommunikationerna byggs ut i samma takt. Du tar dig med täta avgångar in till t ex Linnéplatsen på ca 25 minuter.

 • Skola

  I Sisjön och Askim finns det förskolor och åk 0-7 alldeles i din direkta närhet samt högstadieskola på cykelavstånd.

 • Handel

  I Sisjöns handelsområde finns butiker inom sport, mode, elektronik och möbler. Dessutom stora välsorterade matbutiker, bageri, gym, apotek och systembolag.

 • Restaurang & café

  I det stora handelsområdet finns både mysiga caféer och flertalet restauranger för oliksmakande lunch, middag och take-away.

Högt och lummigt läge

De kommande bostadshusen i Sisjöns Terrasser får områdets bästa, främsta och högst belägna läge – omgärdade av vacker lövskog. Husen är vridna likt en solfjäder som öppnar upp sig mot naturen för att ge så mycket ljus och utsikt som möjligt. Mellan husen skapas tre sköna gräsytor och tack vare att byggnaderna ligger i en sluttning blir det som en platå med terrasskänsla, ett par våningar ovanför marken. Härifrån kan du njuta av skogens ljud, dofter och skådespel – inbäddad i en lummig miljö. För att göra gårdsterrasserna till en plats där man verkligen kan umgås och njuta har vi skapat två olika teman på de sammanlagt 634 kvadratmetrarna; chilla & grilla och leka & meka. Här hittar du bland annat grillplats, bänkar och bord, studsmatta, gungor och servicestation för cyklar. Alltsammans inklätt i planterad grönska och med den vackra lövskogen som kuliss.

Lägenheter med inbyggd livskvalitet

Sisjöns Terrasser kommer sammanlagt att bestå av 116 lägenheter uppdelade på fyra huskroppar. Den gemensamma nämnaren är livskvalitet, vilket du känner direkt när du kliver över tröskeln till ditt nya hem. Det sitter nämligen i de genomtänkta detaljerna, välplanerade för att det ska finnas en bostad för respektive fas i livet. Här finns kvadratsmarta ettor och ljusa, luftiga tvåor med balkong i anslutning till vardagsrummet. Vi bygger också riktigt rymliga treor med både klädkammare och extra wc. Eller varför inte en flexibel fyra där du själv kan bestämma om du vill omvandla ett sovrum till ett större vardagsrum och därigenom få riktigt generösa sällskapsytor. Kronan på verket är den stora fyran med fri siktlinje från hallen ut till naturen. Den här spatiösa lägenheten har också en gäst-wc med dusch! Balkong eller uteplats hör självklart till alla lägenheter, och vissa har också fransk balkong.

Fördelarna med nybyggt

Att flytta in i en helt nybyggd lägenhet har många fördelar. Det är modernt, fräscht och du har chansen att sätta din personliga prägel redan från början genom att välja bland olika material i vår tillvalskatalog. Att Sisjöns Terrasser dessutom är Svanenmärkt bidrar till en bättre miljö och ger dig samtidigt lägre energikostnader och pengar över till annat. Våra höga kvalitetskrav känner du av i vilket rum du än befinner dig, och vardagliga bekvämligheter såsom mikro, induktionshäll, dämpade köksluckor, diskmaskin och tvättmaskin är givetvis standard. Dessutom har du hiss till parkeringsgaraget under huset med p-platser för elbilar samt bra förrådsutrymmen – vissa med gott om plats för cykel.

Mittemellan natur, handel, sjö och hav

Det är skillnad på natur och natur. I Sisjödal bor du endast fyra minuter från ett av Västra Götalands största och mest uppskattade naturreservat, Sandsjöbacka. Ett häftigt landskap med kala klippor, ljunghedar och tät skog som sträcker sig hela vägen in i Halland. De milslånga cykel- och vandringsstigarna bjuder dig på naturupplevelser du inte trodde fanns så pass nära Göteborg. Är du mer för välansad natur så hittar du tre golfbanor på cykelavstånd hemifrån. Den riktiga lyxen med Sisjöns Terrasser är att också ha Sisjöns handelsområde bara några hundra meter hemifrån. Här finns alla tänkbara butiker inom sport, mode, elektronik och möbler. Men också sådant som underlättar och förgyller vardagen; stora välsorterade matbutiker, mysiga bagerier och matställen, gym och träningsmöjligheter, apotek och systembolag. Vill du varva ner i vardagen ligger självaste sjön Sisjön precis i början av Sandsjöbacka naturreservat, endast en promenad från husen. En vacker liten bad- och fiskesjö som omringas av ett motionsspår – perfekt för en löprunda eller promenad med hunden. Och varför inte avsluta dagen med ett dopp i den spegelblanka sjön eller lite korvgrillning på klipporna. Här kan du ha många idylliska kvällar som ger energi och avkoppling. Om du vill variera sötvattnet med saltvatten är det bara att hoppa upp på cykeln och låta nedförsbacken göra jobbet i knappt en kvart så når du havet. Sola och bada vid Askimsbadets sandstrand, ta en sväng med båten eller bara strosa längs med kustremsan och känn de salta vindarna i håret.