• Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  Vinter/vår 2019
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt
Änggårdsblicken tar form i populära Högsbo precis vid den nya Flatåsparken. Här kommer vi bygga 48 stycken Svanenmärkta bostäder nära citypuls, natur och bra kommunikationer.

Fakta om projektet

Status:
Kommande
Bostäder:
48
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus
Beräknad säljstart:
Vinter/vår 2019

icon / bostäderTillgängliga objekt

Det finns ännu inte några bostäder till salu i detta projekt. Vill du få information om när det finns, kan du anmäla ditt intresse för projektet så får du besked.

Cykelavstånd till havet

Nära området ligger Slottsskogen och Linnéplatsen med stora gröna ytor. Det är även cykelavstånd till havet, nära centrum och gångavstånd till Nya Frölunda Torg. Här finns alla förutsättningar för ett aktivt fritidsliv med löpar- och promenadstråk nära skog och park. I den nya Flatåsparken kommer det finnas fotbollsplan, basketkorgar, actionpark, träningsredskap och lekplats. Här finns även bra kommunikationer med buss och spårvagn in till Göteborg.

Flest byggplaner i Högsbo

Det finns ett stort behov av nya bostäder i Göteborg och antalet inflyttade till staden förväntas fortsätta öka. Därför har Göteborgs stad lanserat satsningen Bostad 2021 som innebär att det ska byggas sammanlagt 7 000 nya bostäder till jubileumsåret. Flest byggplaner av alla de kommande åren har stadsdelen där Högsbo ingår, med cirka 1 500 nya bostäder. I takt med att området växer och fler flyttar hit kommer även utbudet utav service, butiker och restauranger att öka. Det planeras bland annat för en helt nya förskola intill Flatåsskolan och den nya grönskande och fullt utrustade parken. Låter detta som ett område för dig? Anmäl ditt intresse idag.