Stil Kristall i Änggårdsblicken

Kristall är inspirerad av den klassiska skandinaviska stilen som länge dominerat inredningsvärlden och gjort Skandinavien känt över hela världen.
Stil Kristall

Kristall: Kristall är inspirerad av den klassiska skandinaviska stilen som länge dominerat inredningsvärlden och gjort Skandinavien känt över hela världen.

Publicerat av Veidekke Bostad Tisdag 7 maj 2019

Här tar vi vara på ljuset och skapar stora rymliga rum med hjälp av vita avskalade ytor. Ljusa trägolv och ett tydligt rakt formspråk tar vara på det naturliga ljuset och håller ihop stilen genom alla rum.

Bilder från en lägenhet inredd i stil Kristall

Ljusa trägolv och raka former

Ljusa trägolv och ett tydligt rakt formspråk tar vara på det naturliga ljuset och håller ihop stilen genom alla rum. Kulörer som används är vitt och olika toner av grått. Grafiska och svartvita mönster finns inom stilen och rostfria detaljer trivs extra bra.

Präglad av funktion och naturen

Skandinavisk design har präglats av funktionalitet och naturnära materialval. Med Kristalls genomtänkta och stilrena detaljer fattas bara dina inredningsfavoriter för att addera mer personlighet och värme.

Varje stil är ett färdigt paket av inredning utvalt av våra inredningsarkitekter. Här kan du läsa mer om vad som ingår i Kristall. Till detta kan du göra Egna val för att anpassa ditt boende till dina specifika behov. Läs mer om Egna val här.

Illustrationer av stilen Kristall

Vardagsrum i stil Kristall. (Bilden är en illustration och avbildar inte en specifikt bostad. Avvikelser kan förekomma.)
Kök i stil Kristall. (Bilden är en illustration och avbildar inte en specifikt bostad. Avvikelser kan förekomma.)
Sovrum i stil Kristall. (Bilden är en illustration och avbildar inte en specifikt bostad. Avvikelser kan förekomma.)
Badrum i stil Kristall (Bilden är en illustration och avbildar inte en specifikt bostad. Avvikelser kan förekomma.)

Har du frågor?

Hör gärna av dig.

Våra andra stilar och om egna val

 • Stil Grafit Änggårdsblicken

  Klassiska former och jordnära kulörer ger Grafit ett ombonat intryck. En lugn och harmonisk stil som ligger rätt i tiden.

  Läs mer
 • Stil Korall i Änggårdsblicken

  Vår stil Korall välkomnar färg och mönster. Sotade pastellfärger och ett runt formspråk ger ett lekfullt och stilsäkert uttryck. En trendig stil på både kort och lång sikt.

  Läs mer
 • Dina egna val, Änggårdsblicken

  När du har gjort ditt val av stil är din bostad helt klar och allt du behöver ingår. Men av erfarenhet vet vi att det ofta finns både behov och vilja att påverka lite till för att göra ett hem personligt och funktionellt för just det livet som ska levas här.

  Läs mer