Belägen högst upp i huset med extra högt i tak och en privat terrass om hela 25 kvm.

1B-1402

Belägen högst upp i huset med öppen planlösning och extra högt i tak. Privat terrass om hela 25 kvm.

Rum:
4 rum
Avgift:
5 235 kr/mån
Boyta:
95,5 kvm
Våning:
5 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
1 oktober - 31 december 2018
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Belägen högst upp i huset med extra högt i tak och en privat terrass om hela 25 kvm.

Belägen högst upp i huset med extra högt i tak och en privat terrass om hela 25 kvm är detta en bostad utöver det vanliga. Det väl tilltagna vardagsrummet har stora fönsterpartier och ett fantastiskt ljusinsläpp. Härifrån har du access till din terrass i direkt söderläge. Rymligt kök i vinkel med plats för stort matbord. Från hallen når du bostadens tre sovrum. Stilrent badrum med tvättavdelning samt praktiskt gäst-wc underlättar vardagsrutinerna.

Visningar

Tisdag, 29 okt 17:30 - 18:00

Välkommen på visning i vår visningslägenhet på Svängrumsgatan 73!
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Maria Bjurstam- Ericson, BJurfors

maria.bjurstam@bjurfors.se031-7332026

Tisdag, 29 okt 17:30 - 18:00

Välkommen på visning i vår visningslägenhet på Svängrumsgatan 73!
Lägg i kalendern

Finns i närområdet

 • Kommunikationer

  Flatås ligger endast tio minuter med cykel från Linnéplatsen. Dessutom stannar tre spårvagnslinjer vid hållplatsen på Nymilsgatan, ett stenkast från din dörr.

 • Skola

  Flatåsskolan för åk F-7 är beläget på andra sidan Flatåsparken vilken förstås är tillgänglig för alla lekfulla barn både under och efter skoltid. Det finns dessutom flera förskolor i din direkt närhet.

 • Handel

  Det finns flera mindre matbutiker på gångavstånd i Flatåsområdet. Dessutom har du fem minuter på cykel eller med spårvagn till Frölunda Torg med 90 butiker!

 • Restaurang & café

  Linnéstadens stora utbud av bra restauranger, coola barer och mysiga caféer är inte längre bort än tio minuter per cykel eller spårvagn.

FÅGEL, FISK ELLER MITTEMELLAN? I Flatås Park har vi tre typer av lägenheter men med flera olika storlekar och planlösningar inom respektive kategori. Var vill du bo - på mark, i mitten eller högst upp? Läs mer här:

Gårdslägenhet

Med en egen uteplats i söder- eller västerläge bor du med radhuskänsla i välplanerade 3 rok. Den rymliga uteplatsen med trallgolv är omgiven av en lummig häck mot den mysiga innergården och vidare ut mot Flatåsparken. Lägenheterna har ljusa, öppna samband, bra förvaring och de flesta med extra gäst-wc.

Balkonglägenhet

Att bo i 2–4 rok med riktigt rymliga balkonger i söderläge och välplanerade lösningar i olika varianter ger valmöjligheter för många olika behov. Extra gäst-wc i flertalet av de stora lägenheterna, bra kvalitet på material och genomtänkt, bra förvaring. Ljust läge, nybyggt och bara ditt!

Top floor

2–4 rok i toppläge och takhöjd utöver det vanliga med stor terrass eller rymlig balkong. Attraktiva materialval för den noggranna, planlösningar man lätt blir förälskad i samt stora fönsterpartier med utsikt över trädtopparna ger ett ljust hem att njuta av året runt.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.