Trea med uteplats om 9 kvm

2C-1001

Väldisponerad bostad med uteplats i söderläge.

Rum:
3 rum
Avgift:
4 496 kr/mån
Boyta:
82,5 kvm
Våning:
1 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
1 januari - 31 mars 2019
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Trea med uteplats om 9 kvm

En mycket väldisponerad bostad med balkong i söderläge. Rymligt kök i vinkel med öppen planlösning mot det ljusa vardagsrummet. Intill den nya Flatåsparken i populära Högsbo bygger Veidekke 140 Svanenmärkta lägenheter med stora balkonger, uteplatser eller terrasser. Här bor du med cykelavstånd till några av Göteborgs finaste grönområden, Frölunda Torg och Linnégatans puls. Här erbjuds en av de fina, större gaveltreorna med balkong i rakt söderläge. Utmärkt för dig som söker en rymlig och välplanerad trerummare med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två separata sovrum med gott om förvaring i både sovrum och hall. Här erbjuds en sund, välventilerad och tyst inomhusmiljö med välisolerade fönster samt energisnåla vitvaror och installationer. Välkommen att läsa mer om lägenheterna på föreningens hemsida eller kontakta ansvarig mäklare. https://www.veidekkebostad.se/nyproduktion/goteborg/hogsbo/flatas-park/ Moderna lägenheter i ny parkmiljö: Högsbo är ett populärt bostadsområde, mycket tack vare det korta avståndet till Slottsskogen, Linnéplatsen och centrum. Här ska Veidekke bygga Flatås Park - tre hus om fem våningar med välplanerade lägenheter i olika former och storlekar där alla får balkong eller uteplats. Lägenheterna högst upp i huset får extra högt i tak och stora fönster - och de flesta får dessutom en egen terrass i perfekt söderläge. Kvarteret har bekvämligheter som hiss, garage under huset och en servicestation för cyklar där du kan meka och pumpa däcken. Närmaste granne blir nya Flatåsparken med lummiga grönytor, lek- och idrottsplats. En kort promenad bort ligger mataffären Lidl och på torget intill finns en pizzeria.

Visningar

Tisdag, 1 okt 17:30 - 18:00

Välkommen på visning i vår visningslägenhet på Svängrumsgatan 73 den 17/9 kl 17:30-18:00.
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Maria Bjurstam- Ericson, BJurfors

maria.bjurstam@bjurfors.se031-7332026

Tisdag, 1 okt 17:30 - 18:00

Välkommen på visning i vår visningslägenhet på Svängrumsgatan 73 den 17/9 kl 17:30-18:00.
Lägg i kalendern

Finns i närområdet

 • Kommunikationer

  Flatås ligger endast tio minuter med cykel från Linnéplatsen. Dessutom stannar tre spårvagnslinjer vid hållplatsen på Nymilsgatan, ett stenkast från din dörr.

 • Skola

  Flatåsskolan för åk F-7 är beläget på andra sidan Flatåsparken vilken förstås är tillgänglig för alla lekfulla barn både under och efter skoltid. Det finns dessutom flera förskolor i din direkt närhet.

 • Handel

  Det finns flera mindre matbutiker på gångavstånd i Flatåsområdet. Dessutom har du fem minuter på cykel eller med spårvagn till Frölunda Torg med 90 butiker!

 • Restaurang & café

  Linnéstadens stora utbud av bra restauranger, coola barer och mysiga caféer är inte längre bort än tio minuter per cykel eller spårvagn.

FÅGEL, FISK ELLER MITTEMELLAN? I Flatås Park har vi tre typer av lägenheter men med flera olika storlekar och planlösningar inom respektive kategori. Var vill du bo - på mark, i mitten eller högst upp? Läs mer här:

Gårdslägenhet

Med en egen uteplats i söder- eller västerläge bor du med radhuskänsla i välplanerade 3 rok. Den rymliga uteplatsen med trallgolv är omgiven av en lummig häck mot den mysiga innergården och vidare ut mot Flatåsparken. Lägenheterna har ljusa, öppna samband, bra förvaring och de flesta med extra gäst-wc.

Balkonglägenhet

Att bo i 2–4 rok med riktigt rymliga balkonger i söderläge och välplanerade lösningar i olika varianter ger valmöjligheter för många olika behov. Extra gäst-wc i flertalet av de stora lägenheterna, bra kvalitet på material och genomtänkt, bra förvaring. Ljust läge, nybyggt och bara ditt!

Top floor

2–4 rok i toppläge och takhöjd utöver det vanliga med stor terrass eller rymlig balkong. Attraktiva materialval för den noggranna, planlösningar man lätt blir förälskad i samt stora fönsterpartier med utsikt över trädtopparna ger ett ljust hem att njuta av året runt.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.