En rymlig etta med stor sovalkov och härlig balkong med västersol

3A-1103

En rymlig etta med stor sovalkov och härlig balkong med västersol. Praktiskt vinkelkök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Fullutrustat badrum.

Rum:
1 rum
Avgift:
2 540 kr/mån
Boyta:
43,5 kvm
Våning:
2 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
15 juni - 15 september 2019
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

En rymlig etta med stor sovalkov och härlig balkong med västersol

En rymlig etta med stor sovalkov och härlig balkong med västersol. Praktiskt kök i vinkel utrustat med diskmaskin och mikrovågsugn och plats för matbord. Ljus och lättmöblerat vardagsrum. I alkoven finns en skjutdörrsgarderob som erbjuder bra förvaring. Stilrent badrum med duschvägg i glas och praktisk kombimaskin, du slipper tvättstugan!

Finns i närområdet

 • Kommunikationer

  Flatås ligger endast tio minuter med cykel från Linnéplatsen. Dessutom stannar tre spårvagnslinjer vid hållplatsen på Nymilsgatan, ett stenkast från din dörr.

 • Skola

  Flatåsskolan för åk F-7 är beläget på andra sidan Flatåsparken vilken förstås är tillgänglig för alla lekfulla barn både under och efter skoltid. Det finns dessutom flera förskolor i din direkt närhet.

 • Handel

  Det finns flera mindre matbutiker på gångavstånd i Flatåsområdet. Dessutom har du fem minuter på cykel eller med spårvagn till Frölunda Torg med 90 butiker!

 • Restaurang & café

  Linnéstadens stora utbud av bra restauranger, coola barer och mysiga caféer är inte längre bort än tio minuter per cykel eller spårvagn.

FÅGEL, FISK ELLER MITTEMELLAN? I Flatås Park har vi tre typer av lägenheter men med flera olika storlekar och planlösningar inom respektive kategori. Var vill du bo - på mark, i mitten eller högst upp? Läs mer här:

Gårdslägenhet

Med en egen uteplats i söder- eller västerläge bor du med radhuskänsla i välplanerade 3 rok. Den rymliga uteplatsen med trallgolv är omgiven av en lummig häck mot den mysiga innergården och vidare ut mot Flatåsparken. Lägenheterna har ljusa, öppna samband, bra förvaring och de flesta med extra gäst-wc.

Balkonglägenhet

Att bo i 2–4 rok med riktigt rymliga balkonger i söderläge och välplanerade lösningar i olika varianter ger valmöjligheter för många olika behov. Extra gäst-wc i flertalet av de stora lägenheterna, bra kvalitet på material och genomtänkt, bra förvaring. Ljust läge, nybyggt och bara ditt!

Top floor

2–4 rok i toppläge och takhöjd utöver det vanliga med stor terrass eller rymlig balkong. Attraktiva materialval för den noggranna, planlösningar man lätt blir förälskad i samt stora fönsterpartier med utsikt över trädtopparna ger ett ljust hem att njuta av året runt.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.