En del av: Nya Hovås

Hovås Terrass

Göteborg

 • Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  Planerad säljstart vinter/vår 2020
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt

Drömmen om skönt stadsliv vid havet

I Nya Hovås byggs en småskalig blandstad i absolut världsklass, med renodlad arkitektur och brett utbud av affärer, restauranger, service och mötesplatser. Detta blir en plats för dig som vill leva det goda stadslivet.

Livet mellan husen

I Nya Hovås läggs det extra omtanke på att skapa trevliga gångstråk och till gatuplanen i de nya husen handplockas en komplett mix av verksamheter och personliga butiker. Origohuset har en generös mix av service, handel, vårdcentral och träningsmöjligheter. Spektrumhuset, med sin gyllene fasad, rymmer inte bara butiker, restaurang, sportbar och bibliotek. Lägg också till mode och skor i toppklass, barnkläder, tandläkare, skönhetssalong, yoga, blomsteraffär och en mycket välsorterad mataffär så inser du att vardagslivet i stadsdelen blir smidigt och bekvämt.
Läs mer om handel och service i Nya Hovås

Fördelar med nybyggt

Att flytta in i en helt nybyggd lägenhet i Hovås Terrass har många fördelar. Det är modernt, fräscht och du har chansen att sätta din personliga prägel redan från början genom att välja bland olika material i vår tillvalskatalog. Fler bekvämlighetspoäng plockar du hem med uppvärmning via bergvärme samt med Svanenmärkningens inverkan på material och isolering; låg uppvärmningskostnad och en hälsosam, tyst inomhusmiljö.
Läs mer om Svanenmärkta bostäder

Fakta om projektet

Kontakta Kundcenter Väst för mer information.

Ansvarig mäklare

icon / avatar

Kundcenter Väst, Region Väst

kundcenter.vast@veidekke.se031-50 56 10
Status:
Kommande
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus
Beräknad säljstart:
Planerad säljstart vinter/vår 2020

icon / bostäderTillgängliga objekt

Det finns ännu inte några bostäder till salu i detta projekt. Vill du få information om när det finns, kan du anmäla ditt intresse för projektet så får du besked.

Finns i närområdet

 • Kommunikationer

  Centrala Göteborg når du på 13 minuter med bil till Linnéplatsen eller drygt 20 minuter med avgångstäta bussar (Rosa Express) direkt utanför dörren. Smidigt och bekvämt!

 • Handel

  Här finns ett varierat utbud av butiker som erbjuder färska råvaror i toppklass, bland annat Ica Kvantum, 158:ans Fisk och Pralinboden. På nyöppnade Systembolaget väljer du bland drycker både med och utan alkohol.

 • Skola

  I Spektrumhuset finns grundskola för årskurs 4–9 (som har sin skolgård på taket!). Inte långt därifrån ligger Brottkärrsskolan med fina, moderna lokaler för årskurs 0–6.

 • Restaurang & café

  Här finns flera alternativ när hemmaköket vilar, t.ex. Wrapsody som bjuder på hälsosamma sallader, wraps och juicer.