En del av: Nya Hovås

Hovås Terrass

Göteborg

 • Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  Försäljning pågår
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt
  Från hösten 2020

Drömmen om skönt stadsliv vid havet

I Nya Hovås byggs en småskalig blandstad i absolut världsklass, med renodlad arkitektur och brett utbud av affärer, restauranger, service och mötesplatser. Detta blir en plats för dig som vill leva det goda stadslivet.

Kom och träffa oss!

Varje onsdag kl 16-18 finns vi på plats i stadsutvecklingslokalen i Nya hovås.
Kom dit och prata Hovås Terrass med oss!

Välkommen till Krogabäcksvägen 18!

Knack knack! 👋 👋 Vi hälsar på hos Felicia och Christoffer som bytte en tvåa i centrala Göteborg mot en vardag vid havet i Nya Hovås. Låter det som något för dig? Lediga lägenheter hittar du på https://veidekke.link/hovasterrass

Posted by Veidekke Bostad on Saturday, 18 August 2018

Arkitekten berättar

Nya Hovås vision – en småskalig blandstad i världsklass – innebar från första stund att att åstadkomma något utöver det vanliga, något extra, i Hovås Terrass. Kvalitet, karaktär och hållbarhet har stått i centrum, liksom variation på ett harmoniskt sätt. Strukturen i husets exteriör utgår från den traditionella kvartersstaden genom skiftande taklutningar, höjder och fasader. Väl inne i huset möts du av ljusa och moderna lägenheter med varierande planlösningar för olika smaker och behov. Generösa uteplatser, balkonger eller terrasser är inkluderat liksom materialval av hög kvalitet.
Läs mer om lägenheternas kvaliteter

Livet mellan husen

I Nya Hovås läggs det extra omtanke på att skapa trevliga gångstråk och till gatuplanen i de nya husen handplockas en komplett mix av verksamheter och personliga butiker. Origohuset har en generös mix av service, handel, vårdcentral och träningsmöjligheter. Spektrumhuset, med sin gyllene fasad, rymmer inte bara butiker, restaurang, sportbar och bibliotek. Lägg också till mode och skor i toppklass, barnkläder, tandläkare, skönhetssalong, yoga, blomsteraffär och en mycket välsorterad mataffär så inser du att vardagslivet i stadsdelen blir smidigt och bekvämt.
Läs mer om handel och service i Nya Hovås

Fördelar med nybyggt

Att flytta in i en helt nybyggd lägenhet i Hovås Terrass har många fördelar. Det är modernt, fräscht och du har chansen att sätta din personliga prägel redan från början genom att välja bland olika material i vår tillvalskatalog. Fler bekvämlighetspoäng plockar du hem med uppvärmning via bergvärme samt med Svanenmärkningens inverkan på material och isolering; låg uppvärmningskostnad och en hälsosam, tyst inomhusmiljö.
Läs mer om Svanenmärkta bostäder

Visningar

Tisdag, 23 okt 17:30 - 18:00

Hovås Allé 24, Hovås. Följ skyltning på plats.
Öppen visning - Välkommen!
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Sebastian Stafnergård, Fastighetsbyrån

sebastian.stafnergard@fastighetsbyran.se

Magnus Svärdegård, Fastighetsbyrån

magnus.svardegard@fastighetsbyran.se0704-20 08 60

Fakta om projektet

Är detta en adress för dig? Vår visningslägenhet står redo att ge dig en smak av livet i Göteborgs mest spännande stadsdel. Kom och inspireras i ett hem som andas fingertoppskänsla i stil och materialval. Kontakta våra mäklare för mer information.

Pris:
2 570 000 - 7 950 000 kr
Rum:
1 - 5 rum
Boyta:
42 - 128 m2
Status:
Till salu
Bostäder:
116
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus
Beräknad säljstart:
Försäljning pågår
Beräknad inflyttning:
Från hösten 2020

Finns i närområdet

 • Kommunikationer

  Centrala Göteborg når du på 13 minuter med bil till Linnéplatsen eller drygt 20 minuter med avgångstäta bussar (Rosa Express) direkt utanför dörren. Smidigt och bekvämt!

 • Handel

  Här finns ett varierat utbud av butiker som erbjuder färska råvaror i toppklass, bland annat Ica Kvantum, 158:ans Fisk och Pralinboden. På nyöppnade Systembolaget väljer du bland drycker både med och utan alkohol.

 • Skola

  I Spektrumhuset finns grundskola för årskurs 4–9 (som har sin skolgård på taket!). Inte långt därifrån ligger Brottkärrsskolan med fina, moderna lokaler för årskurs 0–6.

 • Restaurang & café

  Här finns flera alternativ när hemmaköket vilar, t.ex. Sorelle med vedeldad surdegspizza och bistro med smak av Italien eller Wrapsody som bjuder på hälsosamma sallader, wraps och juicer.