3 rum och kök.

16-1001

Trivsam gaveltrea med stor härlig balkong. Välutrustat kök med öppen access till det väl tilltagna och ljusa vardagsrummet.

Pris:
3 845 000 kr
Rum:
3 rum
Avgift:
4 483 kr/mån
Boyta:
76 m2
Våning:
0 tr
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Visningar

Tisdag, 23 okt 17:30 - 18:00

Hovås Allé 24, Hovås. Följ skyltning på plats.
Öppen visning - Välkommen!
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Sebastian Stafnergård, Fastighetsbyrån

sebastian.stafnergard@fastighetsbyran.se

Magnus Svärdegård, Fastighetsbyrån

magnus.svardegard@fastighetsbyran.se0704-20 08 60

Trivsam gaveltrea med härlig balkong om 13 kvm

soligt läge. Här finns även ett praktiskt kallförråd för enklare förvaring. Tre trivsamma sovrum, varav två är extra rymliga. Gott om förvaring i stilren skjutdörrsgarderob och i lägenheten finns även en klädkammare. Rymligt wc med dusch samt tvättmaskin och torktumlare, därutöver finns separat gästtoalett. Vidsträckt balkong på hela 21 kvm i soligt sydvästläge, med två utgångar och härlig utblick.

Finns i närområdet

 • Kommunikationer

  Centrala Göteborg når du på 13 minuter med bil till Linnéplatsen eller drygt 20 minuter med avgångstäta bussar (Rosa Express) direkt utanför dörren. Smidigt och bekvämt!

 • Handel

  Här finns ett varierat utbud av butiker som erbjuder färska råvaror i toppklass, bland annat Ica Kvantum, 158:ans Fisk och Pralinboden. På nyöppnade Systembolaget väljer du bland drycker både med och utan alkohol.

 • Skola

  I Spektrumhuset finns grundskola för årskurs 4–9 (som har sin skolgård på taket!). Inte långt därifrån ligger Brottkärrsskolan med fina, moderna lokaler för årskurs 0–6.

 • Restaurang & café

  Här finns flera alternativ när hemmaköket vilar, t.ex. Sorelle med vedeldad surdegspizza och bistro med smak av Italien eller Wrapsody som bjuder på hälsosamma sallader, wraps och juicer.