Planlösningar för alla smaker och behov

Bostadsrättsföreningen Hovås Terrass omfattar total tre flerbostadshus och 116 Svanenmärkta lägenheter i storlekarna 1-5 rok. Bakom den spännande fasaden möter du ljusa och moderna lägenheter med varierande planlösningar för olika smaker och behov.

Här erbjuds allt från en etta till femmor i ett spann som löper från 42 till 128 kvm. Tanken bakom planlösningarna är att de ska upplevas som rymliga och generösa och ge varje lägenhet, oavsett storlek, så många kvaliteter som möjligt. Geometrin är harmonisk och det finns siktlinjer där man kan se genom ett rum till nästa och i många fall genom hela lägenheten. Rummen har bra proportioner och förvaringen är naturligt inbyggd. Stora fönster, med låga fönsterbänkar, leder in ljuset och ger fin kontakt med livet utanför. Ljuset, siktlinjerna och geometrierna skapar ett behagligt flöde i lägenheten. Självklart har vi tagit tillvara landskapets naturliga förutsättningar, väderstreck och tillgång till sol – allt för att skapa en trivsam och mänsklig boendemiljö. Flera av balkongerna ligger i ett gynnsamt sydvästläge, redo att låta dig njuta av solen så fort tillfälle ges. Våra höga kvalitetskrav känner du av i vilket rum du än befinner dig, och vardagliga bekvämligheter såsom mikro, induktionshäll, dämpade köksluckor, diskmaskin och tvättmaskin är givetvis standard. Hissen ger en smidig access till garage och förråd i källarplanet och cykelförråden ligger i nära anslutning på innergården. För övernattande gäster finns också en praktisk gästlägenhet.

För dig som vill uppgradera ditt boende ytterligare ett steg finns högst upp i kvarteret sju fina takvåningar fördelade på treor, fyror och femmor på mellan 77 och 128 kvm. Lägenheterna har egna takterrasser, på 18 till 31 kvm, med utsikt över takåsarna både mot gatulivet och mot innergården. Samtliga terrasser har dessutom ett praktiskt kallförråd för enklare förvaring. Precis som övriga lägenheter i Hovås Terrass är takvåningarna välutrustade, där några har master bedroom med tydlig svitkänsla tack vare en extra stor klädkammare och en privat badrumsdel. Samtliga takvåningar erbjuder även en stor balkong mot gatan, där du kan följa stadens liv och rörelse eller årstidernas skiftningar. Det säger sig självt att dessa extraordinära lägenheter erbjuder det lilla extra.

Här kan du se samtliga planlösningar.