2 rum och Kök.

11-1001

Välplanerad tvåa som tar vara på ljuset från två håll. Praktiskt kök med öppen acess till vardagsrummet vilket underlättar socialt umgänge.

Pris:
2 695 000 kr
Rum:
2 rum
Avgift:
3 226 kr/mån
Boyta:
51 kvm
Våning:
0 tr
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Preliminärt kvartal 3 2020
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Välplanerad tvåa med rymlig klädkammare

Välplanerad tvåa i markplan som tar vara på ljuset från två håll. Praktiskt kök med öppen acess till vardagsrummet vilket underlättar socialt umgänge. Trevligt vardagsrum som även har plats för kontor eller annan arbetsyta. Vilsamt sovrum med fönster mot en lugn innergård och ingång till rejäl klädkammare. Kvadratsmart wc med plats för dusch och kombimaskin.

Finns i närområdet

 • Kommunikationer

  Centrala Göteborg når du på 13 minuter med bil till Linnéplatsen eller drygt 20 minuter med avgångstäta bussar (Rosa Express) direkt utanför dörren. Smidigt och bekvämt!

 • Handel

  Här finns ett varierat utbud av butiker som erbjuder färska råvaror i toppklass, bland annat Ica Kvantum, 158:ans Fisk och Pralinboden. På nyöppnade Systembolaget väljer du bland drycker både med och utan alkohol.

 • Skola

  I Spektrumhuset finns grundskola för årskurs 4–9 (som har sin skolgård på taket!). Inte långt därifrån ligger Brottkärrsskolan med fina, moderna lokaler för årskurs 0–6.

 • Restaurang & café

  Här finns flera alternativ när hemmaköket vilar, t.ex. Wrapsody som bjuder på hälsosamma sallader, wraps och juicer.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.