5 rum och Kök.

11-1401

Fantastisk terrasslägenhet med ljusinsläpp från hela fyra håll. Stort master bedroom med privat badrum. Stor och vidsträckt balkong i sydostläge

Pris:
7 500 000 kr
Rum:
5 rum
Avgift:
6 897 kr/mån
Boyta:
124 kvm
Våning:
4 tr
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Preliminärt kvartal 3 2020
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Terrasslägenhet med ljusinsläpp från hela fyra håll

Stor och ljus gavelfemma om hela 124 kvm med ljusinsläpp från hela fyra håll. Praktiskt kök med öppen access till vardagsrum och sociala ytor som omfattar hela 37 kvm. Stort master bedroom med privat badrum och klädkammare samt utgång till stor terrass ger en härlig svitkänsla. Rymligt wc med dusch och både tvättmaskin och torktumlare. Stor och vidsträckt balkong i sydostläge som löper utmed lägenheten samt har två utgångar. Egen stor terrass för härliga stunder och fin utsikt. Här finns även ett praktiskt kallförråd för enklare förvaring.

Finns i närområdet

 • Kommunikationer

  Centrala Göteborg når du på 13 minuter med bil till Linnéplatsen eller drygt 20 minuter med avgångstäta bussar (Rosa Express) direkt utanför dörren. Smidigt och bekvämt!

 • Handel

  Här finns ett varierat utbud av butiker som erbjuder färska råvaror i toppklass, bland annat Ica Kvantum, 158:ans Fisk och Pralinboden. På nyöppnade Systembolaget väljer du bland drycker både med och utan alkohol.

 • Skola

  I Spektrumhuset finns grundskola för årskurs 4–9 (som har sin skolgård på taket!). Inte långt därifrån ligger Brottkärrsskolan med fina, moderna lokaler för årskurs 0–6.

 • Restaurang & café

  Här finns flera alternativ när hemmaköket vilar, t.ex. Wrapsody som bjuder på hälsosamma sallader, wraps och juicer.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.