5 rum och kök.

12-1401

Stor och ljus femma med härlig terrass om 18 kvm. Generösa sällskapsytor med utgång till vidtsräckt balkong. Master beedrom med privat badrum.

Pris:
7 250 000 kr
Rum:
5 rum
Avgift:
6 947 kr/mån
Boyta:
125 kvm
Våning:
4 tr
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Preliminärt kvartal 3 2020
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Ljus femma med terrass och vidsträckt balkong

Stor och ljus femma om hela 125 kvm med ljusinsläpp från tre håll. Praktiskt kök med öppen access till vardagsrum och sociala ytor som omfattar hela 37 kvm. Stort master bedroom med privat badrum och klädkammare samt utgång till stor terrass ger en härlig svitkänsla. Rymligt wc med dusch och b.de tvättmaskin och torktumlare. Stor balkong i sydostläge med utgång från vardagsrummet. Egen stor terrass för härliga stunder och fin utsikt. Här finns även ett praktiskt kallförråd för enklare förvaring

Finns i närområdet

 • Kommunikationer

  Centrala Göteborg når du på 13 minuter med bil till Linnéplatsen eller drygt 20 minuter med avgångstäta bussar (Rosa Express) direkt utanför dörren. Smidigt och bekvämt!

 • Handel

  Här finns ett varierat utbud av butiker som erbjuder färska råvaror i toppklass, bland annat Ica Kvantum, 158:ans Fisk och Pralinboden. På nyöppnade Systembolaget väljer du bland drycker både med och utan alkohol.

 • Skola

  I Spektrumhuset finns grundskola för årskurs 4–9 (som har sin skolgård på taket!). Inte långt därifrån ligger Brottkärrsskolan med fina, moderna lokaler för årskurs 0–6.

 • Restaurang & café

  Här finns flera alternativ när hemmaköket vilar, t.ex. Wrapsody som bjuder på hälsosamma sallader, wraps och juicer.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.