3 rum och kök.

13-1001

Trivsam trea med härlig balkong i sydväst. Välutrustat kök med öppen access till vardagsrummet. Sovrum med fönster mot lugn innergård.

Pris:
3 645 000 kr
Rum:
3 rum
Avgift:
4 483 kr/mån
Boyta:
76 m2
Våning:
0 tr
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Trivsam trea med härlig balkong i sydostläge

Trivsam trea med ljusinsläpp från två håll samt rundgång som ger ett skönt flöde. Luftigt och välutrustat kök med öppen access till det väl tilltagna vardagsrummet. Komfortabla sovrum med fönster mot lugn innergård. I lägenheten finns gott om förvaring genom skjutdörrsgarderober i hall och master bedroom. Rymligt wc med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Härlig balkong i sydostläge, perfekt för morgonkaffet.

Finns i närområdet

 • Kommunikationer

  Centrala Göteborg når du på 13 minuter med bil till Linnéplatsen eller drygt 20 minuter med avgångstäta bussar (Rosa Express) direkt utanför dörren. Smidigt och bekvämt!

 • Handel

  Här finns ett varierat utbud av butiker som erbjuder färska råvaror i toppklass, bland annat Ica Kvantum, 158:ans Fisk och Pralinboden. På nyöppnade Systembolaget väljer du bland drycker både med och utan alkohol.

 • Skola

  I Spektrumhuset finns grundskola för årskurs 4–9 (som har sin skolgård på taket!). Inte långt därifrån ligger Brottkärrsskolan med fina, moderna lokaler för årskurs 0–6.

 • Restaurang & café

  Här finns flera alternativ när hemmaköket vilar, t.ex. Wrapsody som bjuder på hälsosamma sallader, wraps och juicer.