4 rum och Kök.

13-1501

Kvarterets största lägenhet om hela 128 kvm. Fantastisk terrass om 24 kvm och vidsträckt balkong i sydostläge.

Pris:
7 950 000 kr
Rum:
4 rum
Avgift:
6 997 kr/mån
Boyta:
128 kvm
Våning:
5 tr
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Preliminärt kvartal 3 2020
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Kvarterets största terrasslägenhet om 128 kvm

Kvarterets största lägenhet om hela 128 kvm fördelat på fyra rum och kök. Lägenheten har karaktär och oregelbundna vinklar vilket ger en speciell charm. Härligt kök i vinkel och i direkt anslutning till vardagsrum och sociala ytor. Trevligt allrum, som även passar som tv-rum eller matsal, och som har utgång till stor terrass i soligt läge. Här finns även ett praktiskt kallförråd för enklare förvaring. Tre trivsamma sovrum, varav två är extra rymliga. Gott om förvaring i både stilren skjutdörrsgarderob och klädkammare. Rymligt wc med dusch samt tvättmaskin och torktumlare, därutöver finns separat gästtoalett. Vidsträckt balkong på hela 21 kvm i sydostläge, med två utgångar och härlig utblick.

Finns i närområdet

 • Kommunikationer

  Centrala Göteborg når du på 13 minuter med bil till Linnéplatsen eller drygt 20 minuter med avgångstäta bussar (Rosa Express) direkt utanför dörren. Smidigt och bekvämt!

 • Handel

  Här finns ett varierat utbud av butiker som erbjuder färska råvaror i toppklass, bland annat Ica Kvantum, 158:ans Fisk och Pralinboden. På nyöppnade Systembolaget väljer du bland drycker både med och utan alkohol.

 • Skola

  I Spektrumhuset finns grundskola för årskurs 4–9 (som har sin skolgård på taket!). Inte långt därifrån ligger Brottkärrsskolan med fina, moderna lokaler för årskurs 0–6.

 • Restaurang & café

  Här finns flera alternativ när hemmaköket vilar, t.ex. Wrapsody som bjuder på hälsosamma sallader, wraps och juicer.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.