4 rum och Kök.

14-1401

Trevlig fyra med generösa sällskapsytor och gästtoalett. Vidsträckt balkong om 25 kvm i härligt söderläge.

Pris:
4 995 000 kr
Rum:
4 rum
Avgift:
4 986 kr/mån
Boyta:
87 kvm
Våning:
4 tr
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Preliminärt kvartal 3 2020
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Generös fyra med hälig balkong om 25kvm

Mycket charmig fyra med oregelbundna vinklar och karaktär. Härligt kök i vinkel, med öppen planlösning mot vardagsrum och sociala ytor. Stort master bedroom på hela 17 kvm med gott om förvaring i stilren skjutdörrsgarderob. I lägenheten finns även en klädkammare. Rymligt wc med dusch samt tvättmaskin och torktumlare, därutöver finns separat gästtoalett. Flödande ljusinsläpp från två håll och en vidsträckt balkong på 25 kvm i soligt söderläge utmed hela lägenheten, samt med utgång från vardagsrum och kök.

Finns i närområdet

 • Kommunikationer

  Centrala Göteborg når du på 13 minuter med bil till Linnéplatsen eller drygt 20 minuter med avgångstäta bussar (Rosa Express) direkt utanför dörren. Smidigt och bekvämt!

 • Handel

  Här finns ett varierat utbud av butiker som erbjuder färska råvaror i toppklass, bland annat Ica Kvantum, 158:ans Fisk och Pralinboden. På nyöppnade Systembolaget väljer du bland drycker både med och utan alkohol.

 • Skola

  I Spektrumhuset finns grundskola för årskurs 4–9 (som har sin skolgård på taket!). Inte långt därifrån ligger Brottkärrsskolan med fina, moderna lokaler för årskurs 0–6.

 • Restaurang & café

  Här finns flera alternativ när hemmaköket vilar, t.ex. Wrapsody som bjuder på hälsosamma sallader, wraps och juicer.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.