4 rum och Kök.

14-1501

Fantastisk fyra högst upp i huset med terrass om 31 kvm och vidsträckt balkong. Härligt kök i vinkel med öppen planlösning mot vardagsrum.

Pris:
5 600 000 kr
Rum:
4 rum
Avgift:
4 986 kr/mån
Boyta:
87 kvm
Våning:
5 tr
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Preliminärt kvartal 3 2020
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Fyra högst upp i huset med terrass och balkong

Mycket charmig fyra med oregelbundna vinklar och karaktär. Härligt kök i vinkel, med öppen planlösning mot vardagsrum och sociala ytor. Stort master bedroom med gott om förvaring i stilren skjutdörrsgarderob. I lägenheten finns även en klädkammare. Rymligt wc med dusch samt tvättmaskin och torktumlare, därutöver finns separat gästtoalett. Flödande ljusinsläpp från två håll och en vidsträckt balkong på 23 kvm i soligt söderläge utmed hela lägenheten, samt med utg.ng från vardagsrum och kök. Privat tillgång till stor terrass på 31 kvm i soligt läge som bjuder på en fin utsikt. Här finns även ett praktiskt kallförråd med plats för enklare förvaring.

Finns i närområdet

 • Kommunikationer

  Centrala Göteborg når du på 13 minuter med bil till Linnéplatsen eller drygt 20 minuter med avgångstäta bussar (Rosa Express) direkt utanför dörren. Smidigt och bekvämt!

 • Handel

  Här finns ett varierat utbud av butiker som erbjuder färska råvaror i toppklass, bland annat Ica Kvantum, 158:ans Fisk och Pralinboden. På nyöppnade Systembolaget väljer du bland drycker både med och utan alkohol.

 • Skola

  I Spektrumhuset finns grundskola för årskurs 4–9 (som har sin skolgård på taket!). Inte långt därifrån ligger Brottkärrsskolan med fina, moderna lokaler för årskurs 0–6.

 • Restaurang & café

  Här finns flera alternativ när hemmaköket vilar, t.ex. Wrapsody som bjuder på hälsosamma sallader, wraps och juicer.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.