4 rum och Kök.

15-1401

Unik 4:a med härlig terrass om 23 kvm. Ovanligt generösa sällskapsytor och vidsträckt balkong i sydvästläge.

Pris:
7 800 000 kr
Rum:
4 rum
Avgift:
6 947 kr/mån
Boyta:
127 kvm
Våning:
4 tr
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Preliminärt kvartal 3 2020
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Unik fyra med härlig terrass och vidsträckt balkong

Stor och unik fyra på hela 127 kvm med karaktär och oregelbundna vinklar vilket ger en speciell charm. Härligt kök i vinkel och i direkt anslutning till vardagsrum och sociala ytor. Trevligt allrum, som även passar som tv-rum eller matsal, och som har utgång till stor terrass i soligt läge. Här finns även ett praktiskt kallförråd för enklare förvaring. Tre trivsamma sovrum, varav två är extra rymliga. Gott om förvaring i stilren skjutdörrsgarderob och i lägenheten finns även en klädkammare. Rymligt wc med dusch samt tvättmaskin och torktumlare, därutöver finns separat gästtoalett. Vidsträckt balkong på hela 21 kvm i soligt sydvästläge, med två utgångar och härlig utblick.

Finns i närområdet

 • Kommunikationer

  Centrala Göteborg når du på 13 minuter med bil till Linnéplatsen eller drygt 20 minuter med avgångstäta bussar (Rosa Express) direkt utanför dörren. Smidigt och bekvämt!

 • Handel

  Här finns ett varierat utbud av butiker som erbjuder färska råvaror i toppklass, bland annat Ica Kvantum, 158:ans Fisk och Pralinboden. På nyöppnade Systembolaget väljer du bland drycker både med och utan alkohol.

 • Skola

  I Spektrumhuset finns grundskola för årskurs 4–9 (som har sin skolgård på taket!). Inte långt därifrån ligger Brottkärrsskolan med fina, moderna lokaler för årskurs 0–6.

 • Restaurang & café

  Här finns flera alternativ när hemmaköket vilar, t.ex. Wrapsody som bjuder på hälsosamma sallader, wraps och juicer.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.