3 rum och kök.

16-1001

Trivsam gaveltrea med stor härlig balkong. Välutrustat kök med öppen access till det väl tilltagna och ljusa vardagsrummet.

Pris:
3 845 000 kr
Rum:
3 rum
Avgift:
4 483 kr/mån
Boyta:
76 kvm
Våning:
0 tr
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Preliminärt kvartal 3 2020
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Trivsam gaveltrea med härlig balkong om 13 kvm

soligt läge. Här finns även ett praktiskt kallförråd för enklare förvaring. Tre trivsamma sovrum, varav två är extra rymliga. Gott om förvaring i stilren skjutdörrsgarderob och i lägenheten finns även en klädkammare. Rymligt wc med dusch samt tvättmaskin och torktumlare, därutöver finns separat gästtoalett. Vidsträckt balkong på hela 21 kvm i soligt sydvästläge, med två utgångar och härlig utblick.

Finns i närområdet

 • Kommunikationer

  Centrala Göteborg når du på 13 minuter med bil till Linnéplatsen eller drygt 20 minuter med avgångstäta bussar (Rosa Express) direkt utanför dörren. Smidigt och bekvämt!

 • Handel

  Här finns ett varierat utbud av butiker som erbjuder färska råvaror i toppklass, bland annat Ica Kvantum, 158:ans Fisk och Pralinboden. På nyöppnade Systembolaget väljer du bland drycker både med och utan alkohol.

 • Skola

  I Spektrumhuset finns grundskola för årskurs 4–9 (som har sin skolgård på taket!). Inte långt därifrån ligger Brottkärrsskolan med fina, moderna lokaler för årskurs 0–6.

 • Restaurang & café

  Här finns flera alternativ när hemmaköket vilar, t.ex. Wrapsody som bjuder på hälsosamma sallader, wraps och juicer.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.