3 rum och Kök.

16-1401

Trevlig gaveltrea med generösa sociala ytor. Stor balkong och härlig terrass om 26kvm med fin utblick.

Pris:
5 100 000 kr
Rum:
3 rum
Avgift:
4 533 kr/mån
Boyta:
77 kvm
Våning:
4 tr
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Preliminärt kvartal 3 2020
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Ljus och härlig terrasslägenhetvhögst upp i huset

Härlig terrasslägenhet med fönster i hela tre väderstreck. Välutrustat kök med öppen och luftig access till det trivsamma och ljusa vardagsrummet. Två komfortabla sovrum, varav ett är extra rymligt och försett med fönster åt två håll. Gott om förvaring genom skjutdörrsgarderober i hall och sovrum. Rymligt wc med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Trevlig balkong som löper utmed vardagsrummet och har två utgångar. Härlig terrass, i soligt läge, på hela 26 kvm med fin utblick. Här finns även ett praktiskt kallförråd för enklare förvaring.

Finns i närområdet

 • Kommunikationer

  Centrala Göteborg når du på 13 minuter med bil till Linnéplatsen eller drygt 20 minuter med avgångstäta bussar (Rosa Express) direkt utanför dörren. Smidigt och bekvämt!

 • Handel

  Här finns ett varierat utbud av butiker som erbjuder färska råvaror i toppklass, bland annat Ica Kvantum, 158:ans Fisk och Pralinboden. På nyöppnade Systembolaget väljer du bland drycker både med och utan alkohol.

 • Skola

  I Spektrumhuset finns grundskola för årskurs 4–9 (som har sin skolgård på taket!). Inte långt därifrån ligger Brottkärrsskolan med fina, moderna lokaler för årskurs 0–6.

 • Restaurang & café

  Här finns flera alternativ när hemmaköket vilar, t.ex. Wrapsody som bjuder på hälsosamma sallader, wraps och juicer.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.