1 rum och Kök.

5-1002

Perfekt planerad etta med yteffektiva kvadratmetrar. Stilrent kök, helkaklat badrum och smart sovalkov. Stor uteplats mot innergården.

Pris:
1 745 000 kr
Rum:
1 rum
Avgift:
2 697 kr/mån
Boyta:
31 m2
Våning:
1 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Visningar

Tisdag, 11 dec 17:00 - 17:30

Visningslägenheten på Porfyrvägen 21, Kolla Parkstad, Kungsbacka
Öppen visning - Välkommen!
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Philipp Bisping, Länsförsäkringar

philipp.bisping@lansfast.se0300-323346

Tomas Johansson, Länsförsäkringar

tomas.johansson@lansfast.se0300-323345

Härlig etta med uteplats mot innergården

Perfekt planerad etta med yteffektiva kvadratmetrar. Stilrent kök med induktionshäll, inbyggnadsugn, mikro och diskmaskin. Helkaklat badrum och smart sovalkov med plats för en 120 cm bred säng. Stor uteplats med ett kallförråd på cirka 2 kvm mot innergården i skyddat läge vid cykelförrådet. Gröna kvarter Gårdskvarteren är vår sjätte och sista etapp i Kolla Parkstad. De båda kvarteren är byggda runt varsin gemensam lummig innergård och består av lägenheter i storlekarna 1-4 rok, samt en länga välplanerade radhus. Bostäderna är Svanenmärkta vilket innebär att de lever upp till högt ställda krav, både på själva byggprocessen och de färdiga bostäderna. Detta gäller bland annat materialval, energiförbrukning, installationer och inomhusmiljö. Den gemensamma innergården inbjuder till uteliv och skönt grannhäng i och med sina gröna gräsmattor, planteringar, lek- och grillplatser. Husen är placerade med tanke på ljus och sol. Gårdskvarteren är ett trivsamt och socialt boende där du naturligt umgås med grannar och vänner. På markplanet ligger även de väl tilltagna uteplatserna med vackra avskiljande buskar och spaljéer mot innergården. De praktiska cykelförråden har grönskande sedumtak vilket bidrar till trivsel och grönska. Här finns också parkeringsplatser - smidigt nära dörren till ditt hem. Bra läge med nära till allt Kolla Parkstad växer och utbudet med den. Redan finns sportanläggning, pizzeria, vårdcentral, tandläkare, förskola, grundskola och riktigt bra kommunikationer. Framöver öppnar även en välsorterad mataffär. Kungsbackas mysiga stadskärna når du med cykel på fem minuter. Här hittar du kaféer, restauranger, krogar, affärer och bio. En bit bort ligger prisbelönta Kungsmässan med hela 90 butiker och restauranger. Missa heller inte Hede Fashion Outlet (f.d. Freeport) med alla sina välkända varumärkesbutiker. Föredrar du friluftsliv framför shopping finns i området flera härliga parker för lek, umgänge och avkoppling. Du kan också ta dig till den närliggande Kungsbackaskogen som har elljusspår för löpträning och promenader. Och här på västkusten är havet alltid nära. Kommunikationsmöjligheterna från Kolla Parkstad och Kungsbacka är utmärkta såväl norrut som söderut. Från stationen till Göteborg tar det bara 20 minuter med pendel eller bil.

 • Kommunikationer

  Stadsbussen går genom området och tar dig snabbt till stan eller stationen. Pendeltågen mot Göteborg eller Varberg går var tjugonde minut.

 • Skolor

  I Kolla Parkstad har du två helt nybyggda förskolor samt den stora Kollaskolan F-9.

 • Närbutik

  I Kolla Parkstad planeras det för en matbutik i mellanstorlek, men redan nu har du flera välsorterade mataffärer på både gång- och cykelavstånd.

 • Vårdcentral

  Vid Granittorget huserar både vårdcentral och tandläkare i helt nya, fräscha lokaler. Smidigt, eller hur?

Levande, trivsamt och grönt

Variationen av bostäder, med lägenheter på allt från 31 till 88 kvm samt radhus på 116 kvm, ger ett levande kvarter med spännande möten. Det är bara att öppna dörren och du hittar nya vänner! Flerbostadshusen har två plan och byggs i vinkel, vilket ger en ombonad känsla. Husens läge hjälper dig också att använda dagens soltimmar på bästa sätt. Kvarteret kommer även att få en lummig innergård och ett antal parkeringsplatser. Bostäderna är Svanenmärkta vilket innebär att de lever upp till högt ställda krav, både på själva byggprocessen och de färdiga bostäderna.

Kvadratsmarta lägenheter...

Planlösningarna utnyttjar kvadratmetrarna på ett effektivt sätt och utrustningen är genomtänkt för att ge en smidig livsstil. Ettornas och tvåornas badrum har duschglas och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Treorna och fyrorna är alla försedda med överskåp, bänkskiva över tvättmaskin och separat torktumlare. Fyrorna och vissa av treorna har dessutom dubbla wc. Samtliga lägenheter har en hög standard och är välutrustade med bland annat mikro och bra skåpsförvaring. I vilken typ av boende du än väljer har du egen uteplats, antingen i form av en rymlig terrass á 12-30 kvm eller balkong på 6-12 kvm.

...och flexibla radhus

De tio radhusen byggs i två plan med en total boyta på 116 kvm. Självklart är även dessa planlösningar yteffektiva och fullt utrustade från start. På radhusens första våning har du golvvärme, kök med matplats, rymligt vardagsrum samt badrum med dusch, hall och tvättstuga. Andra våningen rymmer fyra sovrum med möjlighet att omvandla ett av dessa till allrum eller klädkammare. Här finns också badrum med badkar. Rymlig uteplats, balkong, parkeringsplats samt utrymme för sophantering och cyklar ingår, liksom dubbla uteförråd. Ett flexibelt hus med både egen täppa och tillgång till den gemensamma innergården.

Bra läge med nära till allt

Kolla Parkstad växer och utbudet med den. Redan finns sportanläggning, pizzeria, vårdcentral, tandläkare, förskola, grundskola och riktigt bra kommunikationer. Framöver öppnar även en välsorterad mataffär. Kungsbackas mysiga stadskärna når du med cykel på fem minuter. Här hittar du kaféer, restauranger, krogar, affärer och bio. En bit bort ligger prisbelönta Kungsmässan med hela 90 butiker och restauranger. Missa heller inte Hede Fashion Outlet (f.d. Freeport) med alla sina välkända varumärkesbutiker. Föredrar du friluftsliv framför shopping finns i området flera härliga parker för lek, umgänge och avkoppling. Du kan också ta dig till den närliggande Kungsbackaskogen som har elljusspår för löpträning och promenader. Och här på västkusten är havet alltid nära. Kommunikationsmöjligheterna från Kolla Parkstad och Kungsbacka är utmärkta såväl norrut som söderut. Från stationen till Göteborg tar det bara 20 minuter med pendel eller bil.