3 rum och kök.

8-1102

Trea med ett stort sovrum och hel garderobsvägg. Helkaklat badrum och öppet samband mellan vardagsrum och kök. Härlig balkong mot innergården.

Pris:
2 995 000 kr
Rum:
3 rum
Avgift:
4 689 kr/mån
Boyta:
72,5 m2
Våning:
2 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Visningar

Tisdag, 11 dec 17:00 - 17:30

Visningslägenheten på Porfyrvägen 21, Kolla Parkstad, Kungsbacka
Öppen visning - Välkommen!
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Philipp Bisping, Länsförsäkringar

philipp.bisping@lansfast.se0300-323346

Tomas Johansson, Länsförsäkringar

tomas.johansson@lansfast.se0300-323345

Trevlig trea med balkong mot innergården

Välplanerad trerummare med ett stort sovrum med hel garderobsvägg och plats för dubbelsäng. Ytterligare ett rum som passar bra som sovrum eller hemmakontor. Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare med två överskåp. Öppet samband mellan vardagsrum och kök ger generösa umgängesytor med plats för många. Härifrån når du även din stora balkong. Bra förvaring i form av två kallförråd på tillsammans ca 5 kvm.

 • Kommunikationer

  Stadsbussen går genom området och tar dig snabbt till stan eller stationen. Pendeltågen mot Göteborg eller Varberg går var tjugonde minut.

 • Skolor

  I Kolla Parkstad har du två helt nybyggda förskolor samt den stora Kollaskolan F-9.

 • Närbutik

  I Kolla Parkstad planeras det för en matbutik i mellanstorlek, men redan nu har du flera välsorterade mataffärer på både gång- och cykelavstånd.

 • Vårdcentral

  Vid Granittorget huserar både vårdcentral och tandläkare i helt nya, fräscha lokaler. Smidigt, eller hur?

Levande, trivsamt och grönt

Variationen av bostäder, med lägenheter på allt från 31 till 88 kvm samt radhus på 116 kvm, ger ett levande kvarter med spännande möten. Det är bara att öppna dörren och du hittar nya vänner! Flerbostadshusen har två plan och byggs i vinkel, vilket ger en ombonad känsla. Husens läge hjälper dig också att använda dagens soltimmar på bästa sätt. Kvarteret kommer även att få en lummig innergård och ett antal parkeringsplatser. Bostäderna är Svanenmärkta vilket innebär att de lever upp till högt ställda krav, både på själva byggprocessen och de färdiga bostäderna.

Kvadratsmarta lägenheter...

Planlösningarna utnyttjar kvadratmetrarna på ett effektivt sätt och utrustningen är genomtänkt för att ge en smidig livsstil. Ettornas och tvåornas badrum har duschglas och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Treorna och fyrorna är alla försedda med överskåp, bänkskiva över tvättmaskin och separat torktumlare. Fyrorna och vissa av treorna har dessutom dubbla wc. Samtliga lägenheter har en hög standard och är välutrustade med bland annat mikro och bra skåpsförvaring. I vilken typ av boende du än väljer har du egen uteplats, antingen i form av en rymlig terrass á 12-30 kvm eller balkong på 6-12 kvm.

...och flexibla radhus

De tio radhusen byggs i två plan med en total boyta på 116 kvm. Självklart är även dessa planlösningar yteffektiva och fullt utrustade från start. På radhusens första våning har du golvvärme, kök med matplats, rymligt vardagsrum samt badrum med dusch, hall och tvättstuga. Andra våningen rymmer fyra sovrum med möjlighet att omvandla ett av dessa till allrum eller klädkammare. Här finns också badrum med badkar. Rymlig uteplats, balkong, parkeringsplats samt utrymme för sophantering och cyklar ingår, liksom dubbla uteförråd. Ett flexibelt hus med både egen täppa och tillgång till den gemensamma innergården.

Bra läge med nära till allt

Kolla Parkstad växer och utbudet med den. Redan finns sportanläggning, pizzeria, vårdcentral, tandläkare, förskola, grundskola och riktigt bra kommunikationer. Framöver öppnar även en välsorterad mataffär. Kungsbackas mysiga stadskärna når du med cykel på fem minuter. Här hittar du kaféer, restauranger, krogar, affärer och bio. En bit bort ligger prisbelönta Kungsmässan med hela 90 butiker och restauranger. Missa heller inte Hede Fashion Outlet (f.d. Freeport) med alla sina välkända varumärkesbutiker. Föredrar du friluftsliv framför shopping finns i området flera härliga parker för lek, umgänge och avkoppling. Du kan också ta dig till den närliggande Kungsbackaskogen som har elljusspår för löpträning och promenader. Och här på västkusten är havet alltid nära. Kommunikationsmöjligheterna från Kolla Parkstad och Kungsbacka är utmärkta såväl norrut som söderut. Från stationen till Göteborg tar det bara 20 minuter med pendel eller bil.