En del av: Hills Villastad

Hills Villastad Ängen

Mölndal

 • Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt
  Vintern 2020/21
I Hills Villastad bor du i ett härligt sydvästläge mitt i gemenskapen vid en av landets bästa golfbanor, Hills Golf & Sports Club. Omgivningarnas sjöar, vandringsleder och orörda natur utgör en miljö som ger alla möjligheter till naturlig rörelse i vardagen och samtidigt en trygg och bilfri lekplats för barnen. Närheten till centrala Göteborg och Mölndals centrum samt de olika lederna i alla väderstreck blir ytterligare en pusselbit för en behaglig tillvaro. Nu börjar vi planera för nästa område i det vackra Hills Villastad. Vi ritar på villor, parhus och lägenheter som med stil och storlek ska passa in i det natursköna landskapet - ett läge som ger dig lugn i sinnet bara av att komma hem.
Hem till Hills

Fakta om projektet

Har du några frågor? Hör bara av dig till vårt kundcenter så hjälper de till.

Ansvarig mäklare

icon / avatar

Kundcenter Väst, Region Väst

kundcenter.vast@veidekke.se031-50 56 10
Status:
Kommande
Bostäder:
127
Upplåtelseform:
Bostadsrätt, Äganderätt
Boendeform:
Flerbostadshus, Radhus, Parhus, Småhus
Beräknad inflyttning:
Vintern 2020/21

icon / bostäderTillgängliga objekt

Det finns ännu inte några bostäder till salu i detta projekt. Vill du få information om när det finns, kan du anmäla ditt intresse för projektet så får du besked.

Hem till Hills

Hills Villastad Ängen är den andra delen i utformningen av Hills Villastad men med samma ambition som den första; att skapa hus med tidlös elegans som rymmer hem att trivas i en lång tid framöver. Under tiden som vi planerar och skissar på vilka typer av hus som passar bäst här, förbereder vi marken för kommande infrastruktur och dess geografiska förutsättningar. Det är en vacker ängsmark med fin uppsikt över greenen på golfbanans andra hål, så området kommer att göra skäl för sitt valda namn.

Var med från början

Veidekke Bostad tror på att det är tillsammans vi gör saker bäst och det inkluderar att förverkliga bostadsdrömmar. Så vi vill gärna veta dina tankar och idéer om hur ditt framtida hem ska se ut och fungera. Anmäl ditt intresse till projektet redan nu så blir du naturligt en del av utformningen av Hills Villastad. Dessutom får du löpande förstahandsinformation och en VIP-inbjudan till vår förhandssäljstart, vilket innebär att du blir en av dem som först får möjligheten att välja ditt boende innan vi släpper våra hem till allmän försäljning. Varmt välkommen hem till Hills.