En del av: Hills Villastad

Hills Villastad Utsikten

Mölndal

 • Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt
  Från våren 2019

Drömmen om country living nära stan

Hills Villastad blir ett helt nytt bostadsområde i sydvästra Mölndal. Här bor du nära city i en unik oas, där naturen och den aktiva fritiden finns utanför dörren. Det första området - Utsikten - består av 76 arkitektritade villor i tre storlekar.

Endast fyra hus kvar - boka privat visning!

Är du intresserad av en villa som är till salu är du välkommen att ta kontakt med vår fastighetsmäklare på Bjurfors. Boka gärna en privat visning eller kom på någon av våra öppna visningar enligt datum och tid här.

Ansvarig mäklare

Pris:
6 100 000 - 9 474 000 kr
Rum:
5 - 7 rum
Boyta:
139 - 201 m2
Status:
Till salu
Bostäder:
76
Upplåtelseform:
Äganderätt
Boendeform:
Småhus
Beräknad inflyttning:
Från våren 2019

I bostadsväljaren kan du se vilka villor som är till salu, sålda eller reserverade.

Hills Villastad växer fram längs en södersluttning och kommer att bestå av tre områden med variation på bostadstyper, storlekar och fasadmaterial. Det första området är döpt till Utsikten – av den enkla anledningen att den storslagna vyn över dalgången med park och golfbana kommer vara en given kvalitet i varje hem.

Flexibla villor med variation

Du kan välja mellan tre typer av villor; Bjørk, Eik och Ask. Den minsta villan, Bjørk, är helt slutsåld men en Eik och tre Ask är kvar till försäljning (se nedan). Villorna är utformade för optimal utsikt från vardagsrum, kök och den egna terrassen. I varje villa erbjuder vi flera planalternativ för att du ska kunna hitta en lösning som passar just dig, men eftersom bygget är i full gång och inflyttning närmar sig har vi i vissa hus redan gjort noggranna val av planlösning och material - helt enkelt för att hinna göra klart dem enligt plan. Hör efter vad som gäller för respektive hus med mäklaren. Villorna uppförs med en hög grundstandard – klassiska material som passar fint in och som vi tror kan tilltala de flesta. Ekparkett, vita väggar, fönsterbänkar i kalksten, stilfulla kök och stora köksöar är några av kvaliteterna vi bygger in från början. Dessutom finns fortfarande möjlighet att göra en del val och tillval för att utforma villan till ett personligt hem efter din egen smak. Området kännetecknas av en genomtänkt variation. Husen får ett stramt och stilrent uttryck med rena detaljer som håller i längden. Stående träpanel i två grå nyanser varvas med tegel och cederträ. Genom att blanda de olika materialen blir fasaderna intressanta och skapar livfullhet åt gatumiljön. Ambitionen är att skapa en fin känsla av den lilla villagatan med intimitet och prydlighet. Ambitionen är att skapa tidlöst stiliga hem att trivas i en lång tid framöver.

Våra villatyper

 • Villa Eik - ENDAST 1 HUS KVAR!

  En rymlig villa med entré på nedre plan och de sociala ytorna en trappa upp.

  Läs mer
 • Villa Ask - ENDAST 3 HUS KVAR!

  Den största villan i Hills Villstad med hela tre våningar.

  Läs mer

En unik oas med aktiv fritid

Hills Villastad växer fram i ett slående vackert landskap med golfbana, omgivande skog och snart även den nya Hillsparken, ett 50 000 kvm stort grönområde med bland annat en anlagd damm, trevliga mötesplatser och motionsslinga. I anslutning till bostadsområdet breder Sandsjöbacka naturreservat ut sig och erbjuder fantastiska möjligheter för dig som vill promenera, cykla, plocka svamp och bär eller ge dig ut på en löprunda. På närmaste grannen Hills Golf & Sports Club finns utöver en av Sveriges finaste golfbanor dessutom gym, banor för padeltennis och en mycket populär restaurang med lunch, middag, söndagsfika eller varför inte en afterwork? Villorna byggs längs trygga och lugna gator utan genomfart och närmsta skola (Balltorpsskolan åk F-6) ligger bara 900 meter från området. Mölndals innerstad står inför stora expansioner och med buss 25 från närmsta hållplatsen Blixås är du i centrala Göteborg på knappa halvtimmen. Fritidsaktiviteter och annan viktig service finns alldeles i närheten och nog borde det finnas någon ny kompis till alla i familjen bland de 200 nya grannhusen – eller hur?

Vad säger arkitekten?

Det är SWECO Architects som fått uppdraget att gestalta Hills Villastad. Vi har pratat med Margareta Diedrichs, ansvarig arkitekt för villorna, för att höra hur tankarna gått kring utformningen och vad de är mest nöjda med hittills.
Tre frågor till arkitekten