Villa Ask, 201 kvm

Den största villan i Hills Villstad med hela tre våningar. Stora fönsterpartier skänker rikligt med ljus och från den övre terrassen har du områdets bästa utsikt.

Paxa en av de tio villorna med penthouse! Villa Ask är med sina tre våningar, två terrasser och tegelfasad ett ståtligt hus där utsikten står i fokus. Planlösningen på entré- och mellanplan är likadan som i Villa Eik, men med den extra våningen öppnar sig fler möjligheter. Ett extra sällskapsrum, gästrum, hemmakontor eller master bedroom? Ett utsiktsrum oavsett, med access till den över 30 kvm stora terrassen. Här, från en av Hills Vilastads högsta punkter, är utblickarna över takåsar, golfbana och den nya parken som allra bäst.

Liksom i Villa Eik välkomnar entréplanet med en rymlig hall och stort allrum följt av två ljusa sovrum och påverkbara ytor för tvätt- och badrum. Kanske vill du skapa gym och bastu här? En trappa upp ligger kök och vardagsrum i öppet samband. Stora fönster, stilrena materialval och den centralt placerade köksön gör detta till en trivsam mittpunkt i det rymliga hemmet. Härifrån når du husets största terrass, i härligt sydvästläge med plats för både soft loungedel och stor matgrupp. Kanske även ett utekök? Helglasade räcken ser till att utsikten alltid är i blickfånget. I filerna nedan ser du planlösning och de olika alternativen (typhus, skillnader mellan hus kan förekomma)