Villa Björk 139 kvm

Välplanerad familjevilla med entré på övre plan. Uppfart med plats för tre bilar, varav en i carport. Stor terrass i perfekt sydvästläge med fantastisk utsikt.

Villa Bjørk är en välplanerad familjevilla med smarta ytor och genomtänkta detaljer. Entrén är placerad på husets övre plan där det stora köket och vardagsrummet välkomnar med rymliga ytor och högt i tak. Tack vare de stora fönsterpartierna blir utsikten över dalgången en vacker fond i vardagen som förändras i takt med årstiderna. Köket är centralt placerat i huset, den generösa köksön blir en naturlig punkt att umgås kring innan alla springer iväg till sitt. Tvättstugan återfinns rakt innanför entrén. Praktiskt!

På övre plan ligger också husets största sovrum, i svalt norrläge och åtskilt från hemmets sociala delar. En trappa ner hittar vi barnens egen våning med två sovrum och ett rymligt allrum för bus, kompishäng, kuddkrig och pyjamaspartyn. Egen dusch och toalett underlättar för snabba morgonrutiner. Villa Bjørk har en spännande trädgårdslösning i två våningar. Från allrummet på entréplan breder sig en terrass lika stor som kök och vardagsrum ut sig, en oas med perfekt solläge och fri utsikt. En trappa leder ner till trädgården på nedre plan, där studsmattan eller den lilla köksträdgården hittar sin plats. I filerna nedan ser du planlösning och de olika alternativen (typhus, skillnader mellan hus kan förekomma)