Villa Eik 170 kvm

En rymlig villa med entré på nedre plan och de sociala ytorna en trappa upp. Högt i tak och stora fönster skapar rymd. Den stora terrassen i sydvästläge tar vara på utsikten.

I Villa Eik är det lätt att vara flexibel och få plats med det mesta. Entréplan är ovanligt väl tilltaget, med möjlighet till gott om förvaring genom ett stort förråd i anslutning till hallen. Perfekt för golfutrustningen, barnvagnen och skidorna. På entréplan kan barnen få sin egen del av huset. Två sovrum, allrum och plats för musikstudio, hobbyrum, soffhörna eller bio. Ljudnivån stannar nere och det förblir rofyllt på övre plan. Eller väljer du att göra det här till ett gym med spa och bastu? Vardagslyx!

Övre plan vetter mot utsikten och har en exceptionell takhöjd på dryga tre meter vid högsta punkt. Köket ligger i vinkel och badar i ljus tack vare de långsmala fönstren mellan köksbänk och överskåp. Den öppna lösningen mellan kök och vardagsrum tar tillvara på ljuset och takhöjden, ett härligt allrum som gjort för middagsbjudningar med släkt och vänner. Här ligger även master bedroom samt ytterligare ett sovrum – eller kontorshörna, walk in closet och skafferi. Välj den planlösning som passar dig! Den stora terrassen blir som en förlängning av kök och vardagsrum. Här finns gott om utrymme att umgås, högt och fritt med en magisk utsikt över dalgången. I filerna nedan ser du planlösning och de olika alternativen (typhus, skillnader mellan hus kan förekomma)