4 rum och Kök.

1-0901

Bo med vackra utblickar över Hills Park och golfbanan! Välkommen till denna välplanerade 4:a med stor uteplats i perfekt sydvästläge.

Pris:
4 345 000 kr
Rum:
4 rum
Avgift:
4 967 kr/mån
Boyta:
93,5 m2
Våning:
-1 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Rymlig 4:a med uteplats i sydvästläge

En mycket välplanerad bostad med flexibel planlösning. Tre ljusa sovrum, här kan du välja att göra om det minsta sovrummet till en lyxig walk-in closet. Stort vinkelkök med bra arbetsytor och matplats med vackra utblickar. Vardagsrummet ligger i anslutning köket och tillsammans utgör de ett stort härligt allrum. Härifrån når du den rymliga uteplatsen i direkt sydvästläge och med utsikt över Hills Park och golfbana. I bostaden finns ett rymligt badrum med tvättavdelning och stilrena duschväggar i glas, samt en praktisk gäst-wc.

Modern arkitektur och vacker utsikt

Hills Villastad är ett helt nytt bostadsområde i sydvästra Mölndal. Området växer fram längs en södersluttning och kommer att bestå av tre områden med både villor och lägenheter. Söderläget blir ett modernt kvarter med lägenheter precis vid foten av den vackra sluttningen, med ett stilfullt villakvarter i ryggen och fri utsikt över golfbanan och den nya parken. Här bor du i ett lugnt och fritt läge – med bara tolv lägenheter var i de fem husen blir boendet både privat och socialt. Arkitekturen är unik och noga utformad efter platsen. Fasadmaterialet skapar ett diskret skuggspel och ett modernt uttryck. Alla får en stor härlig balkong eller uteplats, vissa får dubbla utemiljöer eller rymliga takterrasser. Varje byggnad består av två huskroppar sammanlänkade av ett trapphus utformat som ett ”gångjärn” i glas – en iögonfallande och ljusgenomsläppande detalj med ambitionen att förlänga det gröna landskapet genom kvarteret.

Golf och natur på hemmaplan

I Hills Villastad bor du i ett vackert landskap med golfbana, gärdsgårdar, slingrande stigar och snart även Hills Park – ett 50 000 kvm stort grönområde med bland annat en spegeldamm och trevliga mötesplatser. Med Sandsjöbacka naturreservat strax intill har du nära till skog och badsjöar. På Hills Golf & Sports Club finns en av Sveriges finaste golfanläggningar. Här finns dessutom gym och banor för padeltennis. I klubbhuset ligger en populär restaurang som bjuder in till lunch, middag, söndagsfika eller varför inte en soft afterwork?

Naturnära och världsnära

Hills Villastad ligger avskilt utan att vara isolerat. Att kunna bo nybyggt mitt i grönskan med kantarellskog alldeles utanför dörren kallar vi lyx. Samtidigt är stadspulsen aldrig långt borta. Mölndals innerstad ligger bara några minuter härifrån, ett expansivt centrum med stora visioner och ett populärt utbud. Centrala Göteborg ligger också nära, på bara 14 minuter är du mitt i centrum. Oavsett vart du ska är du snabbt ute på leden för att ta dig hit eller dit. Med buss 25 från närmsta hållplatsen Blixås tar du dig smidigt till centrala Göteborg. Välkommen hem till Hills!

Om Hills Villastad på Facebook

Hills
Följ vad som händer på Facebook