Unik 3:a med privat takterrass

4-1202

Välkommen till en modern 3:a utöver det vanliga! Njut av privat takterrass om hela 81 kvm samt stor balkong med utsikt över Hills Park och golfbana.

Rum:
3 rum
Avgift:
4 481 kr/mån
Boyta:
75 kvm
Våning:
2 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Unik 3:a med privat takterrass

Detta är en lägenhet utöver det vanliga där en privat takterrass om 81 kvm sätter guldkant på boendet. Vardagsrum och kök är beläget i ett stort allrum med utgång till takterrassen samt balkongen i söderläge. Den rejäla köksön blir en naturlig samlingsplats i bostaden. Lättmöblerat master bedroom och trevligt sovrum med gott om förvaring i tillhörande klädkamrar. Stilrent badrum med duschvägg i glas och praktisk tvättavdelning. Med den alternativa planlösningen omvandlas den extra klädkammaren till en gäst-wc som nås från hallen. Du kan även välja att flytta väggen mot sovrummet för att göra vardagsrummet större. På takterrassen kan du välja till ett stort orangeri.

Modern arkitektur och vacker utsikt

Hills Villastad är ett helt nytt bostadsområde i sydvästra Mölndal. Området växer fram längs en södersluttning och kommer att bestå av tre områden med både villor och lägenheter. Söderläget blir ett modernt kvarter med lägenheter precis vid foten av den vackra sluttningen, med ett stilfullt villakvarter i ryggen och fri utsikt över golfbanan och den nya parken. Här bor du i ett lugnt och fritt läge – med bara tolv lägenheter var i de fem husen blir boendet både privat och socialt. Arkitekturen är unik och noga utformad efter platsen. Fasadmaterialet skapar ett diskret skuggspel och ett modernt uttryck. Alla får en stor härlig balkong eller uteplats, vissa får dubbla utemiljöer eller rymliga takterrasser. Varje byggnad består av två huskroppar sammanlänkade av ett trapphus utformat som ett ”gångjärn” i glas – en iögonfallande och ljusgenomsläppande detalj med ambitionen att förlänga det gröna landskapet genom kvarteret.

Golf och natur på hemmaplan

I Hills Villastad bor du i ett vackert landskap med golfbana, gärdsgårdar, slingrande stigar och snart även Hills Park – ett 50 000 kvm stort grönområde med bland annat en spegeldamm och trevliga mötesplatser. Med Sandsjöbacka naturreservat strax intill har du nära till skog och badsjöar. På Hills Golf & Sports Club finns en av Sveriges finaste golfanläggningar. Här finns dessutom gym och banor för padeltennis. I klubbhuset ligger en populär restaurang som bjuder in till lunch, middag, söndagsfika eller varför inte en soft afterwork?

Naturnära och världsnära

Hills Villastad ligger avskilt utan att vara isolerat. Att kunna bo nybyggt mitt i grönskan med kantarellskog alldeles utanför dörren kallar vi lyx. Samtidigt är stadspulsen aldrig långt borta. Mölndals innerstad ligger bara några minuter härifrån, ett expansivt centrum med stora visioner och ett populärt utbud. Centrala Göteborg ligger också nära, på bara 14 minuter är du mitt i centrum. Oavsett vart du ska är du snabbt ute på leden för att ta dig hit eller dit. Med buss 25 från närmsta hållplatsen Blixås tar du dig smidigt till centrala Göteborg. Välkommen hem till Hills!

Om Hills Villastad på Facebook

Hills
Följ vad som händer på Facebook

Har du frågor?

Hör gärna av dig.