5 rum och Kök.

42

Kvadratsmart radhus med öppet samband på entréplanet. Övre plan rymmer tre sovrum, allrum och WC med dusch.

Rum:
5 rum
Avgift:
4 680 kr/mån
Boyta:
106 kvm
Våning:
0 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Välplanerat radhus om 106 kvm.

Smart radhus med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplan och stort fönsterparti mot terrassen/altanen. Här finns även kombinerad dusch/WC och tvätt. Praktiskt förråd under trappan. Övre plan rymmer tre sovrum, ett ljust stort allrum samt WC med dusch.

 • Naturen

  I det stora skogspartiet väster om Hills Villastad börjar naturreservatet Sandsjöbacka med härliga löpslingor och vandringsleder.

 • Aktiv fritid

  Hills Villastad ger alla möjligheter till en aktiv fritid. På Hills Golf & Sports Club tränar du förutom golf även padeltennis och gym.

 • Skola F-6

  Balltorpsskolan med årskurs F-6 ligger bara 900 meter från Hills Villastad. Skolan arbetar med närhet till naturen som stimulerar till lek och rörelse.

 • Hills restaurang

  I klubbhusets egen restaurang slår du dig ner framför den stora öppna spisen och njuter av god mat och storslagen utsikt.

Hus i BRF-form, det bästa av två världar

Drömmen om den egna villan ligger högt upp på mångas önskelista men en äganderätt innebär också ett stort ansvar både ekonomiskt och praktiskt. För dig som vill testa ”villalivet-light”, kan hus i BRF-form vara ett bra alternativ.
Läs mer här

Veidekke tryggt köp

När du köper en nyproducerad bostad av Veidekke ingår från och med 1 februari 2018 ett trygghetspaket för dig som bostadsköpare.
Läs mer om Veidekke Tryggt köp

Har du frågor?

Hör gärna av dig.