67-1001

En mycket väldisponerad bostad med stor härlig uteplats i soligt söderläge. Rymligt vinkelkök med öppen planlösning mot det ljusa vardagsrummet.

Pris:
2 300 000 kr
Rum:
2 rum
Avgift:
3 053 kr/mån
Boyta:
50 kvm
Våning:
0 tr
Status:
Reserverad
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Välplanerad och yteffektiv tvåa med trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket i sin tur har utgång till uteplats. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt goda förvaringsmöjligheter. Kvadratsmart wc med dusch och kombimaskin. Stor, härlig uteplats, perfekt för avkopplande stunder.

Visningar

Torsdag, 21 nov 17:00 - 18:00

Splintvedsgatan 8
Öppen visning, välkomna!
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Torsdag, 21 nov 17:00 - 18:00

Splintvedsgatan 8
Öppen visning, välkomna!
Lägg i kalendern

 • Naturen

  I det stora skogspartiet väster om Hills Villastad börjar naturreservatet Sandsjöbacka med härliga löpslingor och vandringsleder.

 • Aktiv fritid

  Hills Villastad ger alla möjligheter till en aktiv fritid. På Hills Golf & Sports Club tränar du förutom golf även padeltennis och gym.

 • Skola F-6

  Balltorpsskolan med årskurs F-6 ligger bara 900 meter från Hills Villastad. Skolan arbetar med närhet till naturen som stimulerar till lek och rörelse.

 • Hills restaurang

  I klubbhusets egen restaurang slår du dig ner framför den stora öppna spisen och njuter av god mat och storslagen utsikt.

Vad är Trygg BRF?

Trygg Bostadsrättsförening är en certifiering och kvalitetsmärkning för att skapa trygghet när man köper nyproduktion. Från och med 1 januari 2019 ska alla Veidekkes nya bostadsprojekt certifieras med Trygg BRF.

Läs mer

Veidekke tryggt köp

När du köper en nyproducerad bostad av Veidekke ingår från och med 1 februari 2018 ett trygghetspaket för dig som bostadsköpare.
Läs mer om Veidekke Tryggt köp

Svanenmärkta hem

I dag står byggbranschen för omkring 16 % av Sveriges direkta och indirekta utsläpp av växthusgaser. Det är något vi har bestämt oss för att ändra på.
läs mer om våra Svanenmärkta hem

Så blir du VIP-kund

Om du hittar ett projekt som du är nyfiken på ska du anmäla ditt intresse här på vår hemsida! Att vara intressent hos oss är kostnadsfritt.
Läs om hur det är att vara VIP-kund

Har du frågor?

Hör gärna av dig.