En del av: Hossaberget

GRINDVAKTEN ÖJERSJÖ

 • Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  2018
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt

DRÖMMEN OM HÄRLIGT FAMILJELIV I NATURSKÖNT LÄGE

Vi är med och utvecklar det nya bostadsområdet Hossaberget i populära Öjersjö. Här kommer vi att bygga ca 70 bostäder, både friliggande hus och radhus. Anmäl intresse nu för mer information.

Fakta om projektet

Just nu pågår planeringsarbetet. Välkommen att höra av dig till vårt kundcenter om du har några frågor.

Ansvarig mäklare

icon / avatar

Kundcenter Väst, Region Väst

kundcenter.vast@veidekke.se031-50 56 10
Rum:
5 - 6 rum
Boyta:
118 - 131 m2
Status:
Kommande
Bostäder:
34
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Radhus, Parhus, Småhus
Beräknad säljstart:
2018

icon / bostäderTillgängliga objekt

Det finns ännu inte några bostäder till salu i detta projekt. Vill du få information om när det finns, kan du anmäla ditt intresse för projektet så får du besked.

Hossaberget...

...ska växa fram i det kuperade naturområdet mellan Hytterkullen och Mossvägsområdet i Öjersjö och är som gjort för dig som prioriterar en aktiv livsstil nära naturen, och som samtidigt vill ha Göteborg med sitt stora utbud på smart och smidigt avstånd. Här bor du med motionsspår och blåbärsskog inpå knuten, underbara badsjöar, möjlighet till fiske, skridskoåkning, mountainbike och golf. Allt detta är paketerat på bekvämt avstånd till all tänkbar service, bl.a. Allum med stor mataffär och massor av butiker. Med buss eller bil tar du dig snabbt till Korsvägen och vidare till Göteborgs shopping, kulturliv och restauranger. Dessutom ligger Landvetter flygplats dryga 10 minuter bort, när du ska ut på större äventyr.

Vi kommer bygga...

...ca 70 bostäder med blandad upplåtelseform; flerbostadshusen Öjersjö Glänta samt Grindvakten Öjersjö med 34 friliggande hus och radhus.

Nybyggaranda mitt i naturen

I Hossaberget är det lätt för alla generationer att trivas. Dämpade färger, slingrande stråk och med bevarad natur som ett inslag i boendemiljön ger ett härligt lugn. Smala gator som håller hastigheten på de gåendes villkor och många små mötesplatser för dig och dina grannar skapar ett levande område med plats för spontana möten. Totalt ska det byggas cirka 240 nya bostäder i olika typer och upplåtelseformer; lägenheter, radhus, parhus och friliggande villor, bostads, – hyres- och äganderätt.