2 rum och kök.

2-1202

Generös och trivsam tvåa med social och öppen planlösning samt stor och skyddad balkong i soligt sydvästläge.

Pris:
2 810 000 kr
Rum:
2 rum
Avgift:
3 692 kr/mån
Boyta:
61 kvm
Våning:
3 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Välplanerad med social planlösning

Här erbjuds ett rejält sovrum med praktisk skjutdörrsgarderob samt plats för ytterligare möblering. Välutrustat vinkelkök med rejäla arbetsytor samt helkaklat badrum med praktisk tvätthörna.

Ljus och rymd med fina utblickar
Öjersjö Glänta består av moderna lägenheter i fyra huskroppar vända i skönt syd- och västläge. Fasaderna i trä, småskaligheten och de jordnära färgerna ihop med falurött bildar finstämda kvarter. Utanför din ljusa och välplanerade lägenhet finns flera gröna platser och bänkar att slå sig ner på. Här skapar vi en trygg, lugn miljö på fotgängarens villkor. Från din lugna gata tar du dig smidigt vidare till Öjersjös utbud och det aktiva föreningslivet. Om du hellre stannar hemma blir din egen soliga balkong eller uteplats en privat oas för middagar, krukodling och kaffestunder som förgyller vardagen. Du behöver aldrig snurra runt och jaga parkering – till varje lägenhet finns en plats att hyra strax intill husen. Ett smidigt boende helt enkelt. Med lägenheter i många varierande storlekar och former har Öjersjö Glänta något som passar de flesta drömmar och faser i livet. Gemensamt för samtliga lägenheter är funktionella och genomtänkta planlösningar med flödande ljus. Exempelvis har alla treor och fyror gavelläge med fina utblickar i tre väderstreck. Dessutom kan du i flera lägenhetstyper byta ut matplatsen mot en köksö eller ta bort ett sovrum för att få större sociala ytor. Välj det som passar dig bäst. Att lägenheterna dessutom är Svanenmärkta bidrar till en bättre miljö och ger samtidigt dig lägre energikostnader och pengar över till annat. Här är du miljösmart bara genom att bo.

Nybyggaranda mitt i naturen
Med det nya bostadsområdet Hossaberget skapar vi fler möjligheter att bo och trivas i Öjersjö. Hossaberget i växer fram i harmoni med naturen och befintliga kringliggande bostäder i Öjersjö och totalt ska här byggas 240 nya bostäder i olika typer och upplåtelseformer. Tack vare den blandade bebyggelsen skapas ett område med karaktär, omgivet av bergshällar, stenblock, grönska och skogspartier. Mottot för utformningen av Hossaberget är Enhetlighet med variation.

Öjersjö är som gjort för dig som prioriterar en aktiv livsstil nära naturen, och som samtidigt vill ha Göteborg med sitt stora utbud på smart och smidigt avstånd. Här bor du med motionsspår och blåbärsskog inpå knuten, underbara badsjöar, möjlighet till fiske, skridskoåkning, mountainbike och golf. Allt detta är paketerat på bekvämt avstånd till all tänkbar service, bl.a. Allum med stor mataffär och massor av butiker. Med buss eller bil tar du dig snabbt till Korsvägen och vidare till Göteborgs shopping, kulturliv och restauranger. Dessutom ligger Landvetter flygplats endast dryga 10 minuter bort, när du ska ut på större äventyr.

Presentationsfilm Öjersjö Glänta

Har du frågor?

Hör gärna av dig.