Bullebyn

Påarp

 • Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt

Drömmen om mer mys i vardagen

Påarp är byn med gamla anor som nu ges nya möjligheter. Du bor på landet, men är ändå nästan i stan. Hoppa på tåget och det tar bara 9 minuter till Helsingborgs Central. Hur smidigt som helst!

Fakta om projektet

Har du frågor om Bullebyn? Tveka inte att kontakta vårt kundcenter:

Ansvarig mäklare

icon / avatar

Kundcenter Skåne, Region Skåne

kundcenter.skane@veidekke.se046-19 94 42
Status:
Kommande
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Radhus

icon / bostäderTillgängliga objekt

Det finns ännu inte några bostäder till salu i detta projekt. Vill du få information om när det finns, kan du anmäla ditt intresse för projektet så får du besked.

Det här är en by värd att titta lite närmare på av många anledningar. Den ligger bara sju kilometer öster om Helsingborg, har en skön anda och ett rikt föreningsliv. Här trivs du som gillar att vara hemma i lugnet och samtidigt snabbt vill kunna ta dig till jobb eller studier i stan.

Liten by med stort utbud

Uppskattar du dessutom jordgubbar – då är du i paradiset under sommaren. Påarp har gjort sig känt för att ha Sveriges största jordgubbsodlingar. Idag är det långt mer än bara odling som engagerar. Här finns bra service, som exempelvis skola, fritids, barnavårdscentral, vanlig vårdcentral, livsmedelsbutik, bank och bageri – ja, listan över vad byn erbjuder kan bli hur lång som helst. Med en knapp mil till stan är det många som väljer att ta cykeln och få både frisk luft och motion till och från jobbet. Vill du ut och röra på dig hemma i Påarp finns både idrottshall och idrottsplats – dessutom fina grönstråk mellan bostadskvarteren och promenad- och cykelvägar som inbjuder till vardagsmotion. Här bygger vi snart våra populära radhus. Flytta hit och trivs från första stund. Anmäl ditt intresse så följer du projektet från början och är med och påverkar utformningen.