• Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt

Drömmen om att få livet att spira

Välkommen till en av guldkustens riktiga pärlor. Kvarteret Växthusen är ett omfamnande kvarter med både radhus och lägenheter där dina drömmar kan växa sig stora och du kan få den bekvämlighet du längtat efter. I Viken är havet, stranden och den goda närproducerade maten ständigt närvarande. Med allt detta inom räckhåll och på lagom avstånd till Höganäs och Helsingborg blir livet kryddat med kvalitet.

Fakta om projektet

Har du frågor om lägenheterna i Växthusen? Tveka inte att kontakta vårt kundcenter:

Ansvarig mäklare

icon / avatar

Kundcenter Skåne, Region Skåne

kundcenter.skane@veidekke.se046-19 94 42
Status:
Kommande
Bostäder:
60
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus

icon / bostäderTillgängliga objekt

Det finns ännu inte några bostäder till salu i detta projekt. Vill du få information om när det finns, kan du anmäla ditt intresse för projektet så får du besked.

Boende för alla generationer

Bra skola och service gör det lätt för alla generationer att trivas här. Lägg därtill att kommunikationerna är utmärkta och bussen stannar nära dig. Den danska arkitektfirman Vilhelm Lauritzen Arkitekter skapar en omsorgsfull arkitektur som passar både byn och dig. I en trygg inramning byggs en väl avvägd mix av funktion och estetik som skapar en tidlös miljö.

Bekvämt med tid över till annat

Bekväma lägenheter med balkong är ett perfekt alternativ för dig som vill slippa trädgårdsarbete och få tid över till annat. Ta kaffekoppen med dig ut i solen och njut av utsikten. Viken är en by som tål att ses ur många synvinklar – inte minst från ovan.