Etagé och öppet upp i nock och 18 kvm balkong i söderläge!

2-1103

Öppet upp i nock, snygg spiral trappa och läcker planlösning med U-format kök! Här får du något helt unikt och dessutom 2 helkaklade badrum!

Pris:
3 750 000 kr
Rum:
3 rum
Avgift:
5 849 kr/mån
Boyta:
108 kvm
Våning:
2 tr
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
1 November - 30 November 2021
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Dokument

Etagé och öppet upp i nock och 18 kvm balkong i söderläge!

Underbar och spännande planlösning, med spiraltrappa samt U-format kök skapar ett speciellt boende, med en känsla av att bo i en mindre villa. Öppet upp i nock och fönster i alla väderstreck ger ett ljust och luftigt hem att njuta av. Hög standard med bl.a. två helkaklade badrum och en riktigt stor balkong i söder, gör ditt nya hem helt unikt. Här kommer ni garanterat trivas under många år.

 • Kollektivtrafik

  Buss 220 tar dig både till Höganäs och in till Helsingborg. Busshållsplatsen ligger bara några meter bort. Smidigt!

 • Matbutik

  I Viken kan du handla på Tempo, den lokala matbutiken som ligger precis vid ditt nya kvarter. Lite längre bort i byn hittar du även en ICA-butik. För dig som hellre handlar på ICA Kvantum, Citygross eller LIDL finns alla tre i Höganäs.

 • Restauranger

  En god bit mat har du aldrig långt bort. Hamnkrogen är ett utmärkt exempel, eller varför inte en italiensk pizza från Prego? Vi har testat och lovar att de är utsökta!

 • Kullaleden

  För dig som gillar promenader går Skåneledens del 5 "Kullaleden" genom Viken. Välj vägen mot Helsingborg och njut av utsikten mot Öresund och Danmark, eller ta vägen åt andra håller och ha riktning mot ståtliga Kullaberg.

”En fin möjlighet att bo kvar i Viken”

Lars-Anders Ottosson har tillsammans med frun Eva bott i Viken i drygt 40 år, och sett de tre barnen växa upp och flyga ur boet. Nu börjar det bli dags att lämna den alldeles för stora villan och hitta ett mindre, mer bekvämt boende. Eftersom de vill bo kvar i Viken är det nya kvarteret Växthusen ett välkommet alternativ.

Klicka här för att läsa hela artikeln.
Låt livet spira i Viken, Höganäs

Precis vid Vikens centrum, bredvid växthusen planerar vi ett omfamnande kvarter med både radhus och lägenheter. https://www.veidekkebostad.se/nyproduktion/helsingborg/hoganas/

Publicerat av Veidekke Bostad Onsdag 20 februari 2019

Ett modernt och bekvämt boende

Vid Hälsingborgsvägen, mitt i Vikens växthusområde, blir både lägenheter och radhus ett välkommet tillskott till byns charmiga bebyggelse, och erbjuder helt nya möjligheter för dig som söker ett modernare och mer bekvämt boende i Viken.

De fem lägenhetshusen, med totalt 64 lägenheter, ligger varierat och trivsamt inbäddade i den omgivande grönskan. Husen har en varierande arkitektur med vackra teglade fasader med inslag av stående träpanel.

Med en trevlig inramning och bra belysning på gården och i de gemensamma utrymmena känns det alltid lika tryggt och välkomnande att komma hem till kvarteret Växthusen.

Flera sköna utemiljöer utan ansvar

Alla vill vi vara utomhus på vår och sommar, men att ha trädgård och terrass kräver en stor arbetsinsats varje år. Föreställ dig då att du kan få detta utan att lyfta ett finger när säsongen kommer. Som boende i en av lägenheterna i området Växthusen kan du ta del av två stora och gemensamma takterrasser, som gjorda för trevliga sommarfester eller bara ren vardagslyx. Och mitt i området finns också ett trevligt, stort orangeri för sköna stunder i lummig grönska.

På gårdarna mellan husen finns gott om plats för lek och skratt och spontana grillkvällar med grannar och besökande vänner. Vill du vara helt för dig själv – ja, då har du din alldeles egna balkong eller uteplats för en mysig fikastund i solen.

I de nya lägenhetshusen blir det lätt att njuta av vardagen utan några måsten och du får mer tid över till sådant du gillar, som långa promenader eller någon hobby.

Planlösningar utöver det vanliga

De olika husen kommer ha olika kombinationer av planlösningar – och alla får lite olika utsikt. Det blir bland annat sju unika vindsvåningar och tre etagelägenheter varav två med öppet upp till nock i området.

Alla lägenheter är genomgående – vilket ger härliga ljusflöden. Lägenheterna har generellt stora och genomtänkta kök – både i öppen planlösning och i mer avskild utformning. Väl tilltagna sociala ytor skapar i kombination med stora kök ger hem att längta till. Vi har även satsat på bra och skapat extra genomtänkt förvaring i lägenheterna utöver det vanliga för att få plats med det lilla extra. De flesta lägenheterna har både ett stort badrum och en gästtoalett.

I Viken är livet gott att leva

Denna lilla pärla vid Kullahalvöns kust har sin alldeles egen karaktär som uppskattas av många. Mysiga gator, vackra korsvirkeshus och en småbåtshamn som lockar med skön atmosfär även för landkrabbor.

I Viken finns det mesta du behöver för ett gott vardagsliv, som matbutiker, restauranger, konditori – och skola upp till årskurs 9. Här bor drygt 4 000 invånare och livet är lugnt och tryggt. Samtidigt är det nära till resten av världen, med exempelvis 6 km till Höganäs, 13 km till Helsingborg och strax över en timme till Kastrups flygplats.

I trakterna runt Viken finns gott om möjligheter att uppleva havet och naturen, genom att vandra på Kullaleden eller ta en tur till fantastiska Kullaberg – eller varför inte paddla kajak eller åka på tumlarsafari. Här står också den goda och närproducerade maten i fokus, så ta en tur till välkända Vikentomater eller smaka lokalt producerad korv hos Per i Viken. För dig som hellre bara strosar runt och njuter av den pittoreska och avslappnade atmosfären i byn, finns få ställen att ha det bättre på.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.