Stor balkong i väster med utsikt över grönskande park!

2-1202

Högt upp på våning tre med utsikt över parken och stor balkong i västerläge! Öppen planlösning och möjlighet till avdelat kök med matplats.

Pris:
2 050 000 kr
Rum:
2 rum
Avgift:
3 345 kr/mån
Boyta:
58 kvm
Våning:
3 tr
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
1 November - 30 November 2021
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Dokument

Stor balkong i väster med utsikt över grönskande park!

Stor och luftig tvåa i öppen planlösning på våning tre som kan delas av till ett separat kök med matplats genom tillval. Med vardagsrummet i härligt västerläge och en stor balkong i väster med utsikt över parken kan du enkelt leva ett liv både inne och ute. Fönster i tre väderstreck och genomgående hög standard skapar ett hem att längta till. Du får en yteffektiv planlösning med modern förvaring i skjutdörrsgarderober och helkaklat badrum i denna lägenhet.

Visningar

Onsdag, 11 dec 17:00 - 18:00

Köpmansgatan 12 A, Höganäs

Ring 042 - 362290 eller anmäl intresse för privat visning på sf.hoganas@svenskfast.se!

Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Richard Rosvall, Svensk Fastighetsförmedling

sf.hoganas@svenskfast.se042-36 22 90

Patrick Magiera, Svensk Fastighetsförmedling

sf.hoganas@svenskfast.se042-36 22 90

Conny Holst, Svensk Fastighetsförmedling

sf.hoganas@svenskfast.se042-36 22 90

Onsdag, 11 dec 17:00 - 18:00

Köpmansgatan 12 A, Höganäs

Ring 042 - 362290 eller anmäl intresse för privat visning på sf.hoganas@svenskfast.se!

Lägg i kalendern

Onsdag, 18 dec 16:00 - 17:00

Köpmansgatan 12 A, Höganäs

Ring 042 - 362290 eller anmäl intresse för privat visning på sf.hoganas@svenskfast.se!

Lägg i kalendern

Finns i närområdet

 • Kollektivtrafik

  Buss 220 tar dig både till Höganäs och in till Helsingborg. Busshållsplatsen ligger bara några meter bort. Smidigt!

 • Matbutik

  I Viken kan du handla på Tempo, den lokala matbutiken som ligger precis vid ditt nya kvarter. Lite längre bort i byn hittar du även en ICA-butik. För dig som hellre handlar på ICA Kvantum, Citygross eller LIDL finns alla tre i Höganäs.

 • Restauranger

  En god bit mat har du aldrig långt bort. Hamnkrogen är ett utmärkt exempel, eller varför inte en italiensk pizza från Prego? Vi har testat och lovar att de är utsökta!

 • Kullaleden

  För dig som gillar promenader går Skåneledens del 5 "Kullaleden" genom Viken. Välj vägen mot Helsingborg och njut av utsikten mot Öresund och Danmark, eller ta vägen åt andra håller och ha riktning mot ståtliga Kullaberg.

”En fin möjlighet att bo kvar i Viken”

Lars-Anders Ottosson har tillsammans med frun Eva bott i Viken i drygt 40 år, och sett de tre barnen växa upp och flyga ur boet. Nu börjar det bli dags att lämna den alldeles för stora villan och hitta ett mindre, mer bekvämt boende. Eftersom de vill bo kvar i Viken är det nya kvarteret Växthusen ett välkommet alternativ.

Klicka här för att läsa hela artikeln.
Låt livet spira i Viken, Höganäs

Precis vid Vikens centrum, bredvid växthusen planerar vi ett omfamnande kvarter med både radhus och lägenheter. https://www.veidekkebostad.se/nyproduktion/helsingborg/hoganas/

Publicerat av Veidekke Bostad Onsdag 20 februari 2019

I Viken är livet gott att leva

Denna lilla pärla vid Kullahalvöns kust har sin alldeles egen karaktär som uppskattas av många. Mysiga gator, vackra korsvirkeshus och en småbåtshamn som lockar med skön atmosfär även för landkrabbor.

I Viken finns det mesta du behöver för ett gott vardagsliv, som matbutiker, restauranger, konditori – och skola upp till årskurs 9. Här bor drygt 4 000 invånare och livet är lugnt och tryggt. Samtidigt är det nära till resten av världen, med exempelvis 6 km till Höganäs, 13 km till Helsingborg och strax över en timme till Kastrups flygplats.

I trakterna runt Viken finns gott om möjligheter att uppleva havet och naturen, genom att vandra på Kullaleden eller ta en tur till fantastiska Kullaberg – eller varför inte paddla kajak eller åka på tumlarsafari. Här står också den goda och närproducerade maten i fokus, så ta en tur till välkända Vikentomater eller smaka lokalt producerad korv hos Per i Viken. För dig som hellre bara strosar runt och njuter av den pittoreska och avslappnade atmosfären i byn, finns få ställen att ha det bättre på.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.