• Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt

Drömmen om att få livet att spira.

Välkommen till Växthusen. Ja, vi har valt att ta fasta på historien och valde namn som speglar våra tankar. Odlartraditionen från svunna tider lever vidare och du kommer att känna hur det spirar av både kreativitet och grönska i området. Du flyttar in i ett mysigt radhus på en adress som får dig och dina drömmar att växa sig stora.

Fakta om projektet

Har du frågor om radhusen i Växthusen? Tveka inte att kontakta vårt kundcenter:

Ansvarig mäklare

icon / avatar

Kundcenter Skåne, Region Skåne

kundcenter.skane@veidekke.se046-19 94 42
Status:
Kommande
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Radhus

icon / bostäderTillgängliga objekt

Det finns ännu inte några bostäder till salu i detta projekt. Vill du få information om när det finns, kan du anmäla ditt intresse för projektet så får du besked.

Skön lunk med lagom avstånd

Växthusen i det omfamnande kvarteret med både lägenheter och radhus ger dig en skön lunk med havet, stranden och den närproducerade goda maten närvarande. Dessutom på lagom avstånd till Höganäs och Helsingborg. Bra skola och service gör också livet enklare. Lägg därtill att kommunikationerna är utmärkta och vill du leva bekvämt och miljömedvetet tar du såklart bussen som kör ofta och dessutom stannar nära dig.

Vilhelm Lauritzen Arkitekter är den danska firman som fått uppdraget att skapa en omsorgsfull arkitektur som passar både byn och dig. I en trygg inramning ritas en tidlös miljö för familjen att trivas i. För att verkligen göra skäl för namnet adderas detaljer så att du kan så ett frö och se hur det växer.

Vi värnar om miljön och Veidekke var först ut med att bygga ett Svanenmärkt flerbostadshus. Vi bygger hållbara byggnader som sträcker sig långt in i framtiden. Miljömedvetenheten är inbyggd i väggarna i ditt radhus, bekvämt inte sant?