Borstahusen

Etapp 3

 • Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  Försäljning pågår
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt
  November - December 2018.

Drömmen om ett hem vid havet

I Borstahusen finns något för alla. Här lever du med det fridfulla ljudet av havet och har härliga strandpromenader utanför porten. Nu endast två lägenheter kvar!

Fakta om projektet

Vill du veta mer om projektet i Borstahusen och hur du köper en lägenhet? Då är du varmt välkommen att kontakta vår mäklare.

Pris:
2 095 000 - 4 050 000 kr
Rum:
2 - 5 rum
Boyta:
60 - 114 m2
Status:
Till salu
Bostäder:
37
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus
Beräknad säljstart:
Försäljning pågår
Beräknad inflyttning:
November - December 2018.

Ansvarig mäklare

I det idylliska fiskeläget Borstahusen bygger vi moderna och bekväma lägenheter, gatuhus och kedjehus 2-5 rum och kök – alla med härlig balkong. Tillsammans med den prisbelönta danska arkitektfirman Vilhelm Lauritzen skapar vi enastående hem för dig som vill njuta av ett läge och en arkitektur som gör det lätt att koppla av. Du har lyxen av att ha nära golf, bad och vandringsleder. Samtidigt som du lever i denna avkopplande miljö, har du närhet till staden och allt vad den kan erbjuda.

Bo vid stilla havet och de vilda vågorna

Har man väl vant sig vid att bo nära havet är det svårt att tänka sig något annat. De salta vindarna och vågornas brus är balsam för själen. Här i Borstahusen är havet alltid lika närvarande. Den väl bevarade bebyggelsen vittnar om att det charmiga fiskeläget har rötter långt tillbaka i tiden. Idyllen lever kvar, men livet är numera modernt och bekvämt och omfattar nu även nybyggt för den som önskar. Här samsas du med alla generationer och ni har mycket gemensamt – ni älskar orten, hamnen, stranden och det utmärkta läget.

Ett unikt tillfälle

Här handlar det om läge i dubbel bemärkelse – tillfället att förvärva nybyggt i denna by är i allra högsta grad unikt och dessutom flyttar du till en av Skånes charmigaste adresser. Med promenadavstånd till allt som det gemytliga fiskeläget har att erbjuda och bara en kort tur till all den service och omsorg som stan erbjuder är du lyckligt lottad.

Fler projekt i närheten av Borstahusen