Borstahusen

Etapp 3

 • Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt
  November - december 2018

Drömmen om ett hem vid havet

I Borstahusen finns något för alla. Här lever du med det fridfulla ljudet av havet och har härliga strandpromenader utanför porten.

Fakta om projektet

Ansvarig mäklare

icon / avatar

Kundcenter Skåne, Region Skåne

kundcenter.skane@veidekke.se046-19 94 42
Pris:
2 095 000 - 4 050 000 kr
Rum:
2 - 5 rum
Boyta:
60 - 114 m2
Status:
Slutsålt
Bostäder:
37
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus
Beräknad inflyttning:
November - december 2018

Fler projekt i närheten av Borstahusen

Bo vid stilla havet och de vilda vågorna

Har man väl vant sig vid att bo nära havet är det svårt att tänka sig något annat. De salta vindarna och vågornas brus är balsam för själen. Här i Borstahusen är havet alltid lika närvarande. Den väl bevarade bebyggelsen vittnar om att det charmiga fiskeläget har rötter långt tillbaka i tiden. Idyllen lever kvar, men livet är numera modernt och bekvämt och omfattar nu även nybyggt för den som önskar. Här samsas du med alla generationer och ni har mycket gemensamt – ni älskar orten, hamnen, stranden och det utmärkta läget.

Tillsammans med den prisbelönta danska arkitektfirman Vilhelm Lauritzen har vi skapat enastående hem för dig som vill njuta av ett läge och en arkitektur som gör det lätt att koppla av. Moderna och bekväma lägenheter, gatuhus och kedjehus 2-5 rum och kök – alla med härlig balkong. Lyxen av att ha nära golf, bad och vandringsleder sätter prägel på idyllen.