3 rum och Kök.

E1

Mysig enplanslägenhet med radhuskänsla

Pris:
2 595 000 kr
Rum:
3 rum
Avgift:
3 665 kr/mån
Boyta:
73 m2
Våning:
1 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Dokument

Marklägenhet

Välkomna till ett smidigt boende i ett plan med egen ingång, uteplats med trädäck och gräsmatta om ca 37 kvm i väst mot innergården. Här bor du luftligt på en gavel och tack vare den privata ingången får boendet radhuskänsla. Två sovrum och rymlig social yta som knyter samman kök och vardagsrum, trivsamt! Preliminär inflyttning sommaren 2018

Fler projekt i närheten av Borstahusen

Bo vid stilla havet och de vilda vågorna

Har man väl vant sig vid att bo nära havet är det svårt att tänka sig något annat. De salta vindarna och vågornas brus är balsam för själen. Här i Borstahusen är havet alltid lika närvarande. Den väl bevarade bebyggelsen vittnar om att det charmiga fiskeläget har rötter långt tillbaka i tiden. Idyllen lever kvar, men livet är numera modernt och bekvämt och omfattar nu även nybyggt för den som önskar. Här samsas du med alla generationer och ni har mycket gemensamt – ni älskar orten, hamnen, stranden och det utmärkta läget.

Tillsammans med den prisbelönta danska arkitektfirman Vilhelm Lauritzen har vi skapat enastående hem för dig som vill njuta av ett läge och en arkitektur som gör det lätt att koppla av. Moderna och bekväma lägenheter, gatuhus och kedjehus 2-5 rum och kök – alla med härlig balkong. Lyxen av att ha nära golf, bad och vandringsleder sätter prägel på idyllen.