Etagelägenhet med privat takterrass med sundsutsikt.

H3

Unikt läge med vyer mot Öresund från söder till norr! Spännande etagélägenhet på våning 2 och 3 med fantastisk takterrass i väster.

Rum:
4 rum
Avgift:
4 728 kr/mån
Boyta:
97 kvm
Våning:
2 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Kvartal 4, 2018
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Etagelägenhet med privat takterrass med sundsutsikt.

Fantastisk bostad på gavelläge med privat takterrass om ca 20 kvm. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, två sovrum samt badrum på nedre plan. En trappa upp finns ett stort och härligt allrum med över 3 meter till nock och utgång till terrassen varifrån man har vidsträckta vyer över Öresund och Ven. Ta med morgonkaffet ner till stranden, så nära att du kan gå i bara morgonrocken

Fler projekt i närheten av Borstahusen

Bo vid stilla havet och de vilda vågorna

Har man väl vant sig vid att bo nära havet är det svårt att tänka sig något annat. De salta vindarna och vågornas brus är balsam för själen. Här i Borstahusen är havet alltid lika närvarande. Den väl bevarade bebyggelsen vittnar om att det charmiga fiskeläget har rötter långt tillbaka i tiden. Idyllen lever kvar, men livet är numera modernt och bekvämt och omfattar nu även nybyggt för den som önskar. Här samsas du med alla generationer och ni har mycket gemensamt – ni älskar orten, hamnen, stranden och det utmärkta läget.

Tillsammans med den prisbelönta danska arkitektfirman Vilhelm Lauritzen har vi skapat enastående hem för dig som vill njuta av ett läge och en arkitektur som gör det lätt att koppla av. Moderna och bekväma lägenheter, gatuhus och kedjehus 2-5 rum och kök – alla med härlig balkong. Lyxen av att ha nära golf, bad och vandringsleder sätter prägel på idyllen.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.