• Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt
  Hösten 2020

Drömmen om ett hem designat för livet

På det växande Limhamn, mittemot vackra Ön, bor du i ett attraktivt hem som utgår från en njutbar livsstil. Du har gångavstånd till både havet och centrum och en oslagbar natur runt hörnet. Här samsas fiskare med kaféer, barer och butiker och här finns strand, golf och parker samt en magisk vy över Öresundsbron. Samtidigt är du inne i centrala Malmö på tjugo minuter med cykel.

Fakta om projektet

Har du frågor om Atmosfären? Tveka inte att kontakta vårt kundcenter:

Rum:
1 - 5 rum
Status:
Kommande
Bostäder:
90
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus
Beräknad inflyttning:
Hösten 2020

Ansvarig mäklare

icon / avatar

Kundcenter Skåne, Region Skåne

kundcenter.skane@veidekke.se046-19 94 42

icon / bostäderTillgängliga objekt

Det finns ännu inte några bostäder till salu i detta projekt. Vill du få information om när det finns, kan du anmäla ditt intresse för projektet så får du besked.

Limhamn har allt. Det är helt unikt. Ingen annan stans hittar du samma känsla.
Beata, Limhamnsbo
Smultronställen på Limhamn

Designat för livet

Här skapar vi, tillsammans med Wingårdhs Arkitekter, boenden med livskvalité och social atmosfär som inbjuder till härliga möten. Genomtänkta ytor för umgänge, rum för avkoppling och härliga terrasser och uteplatser – arkitektur för alla sinnen. Ett boende för dig som värdesätter det goda i livet.

Mäklaren - "ett boende med guldkant"

Hur ser egentligen läget ut på bostadsmarknaden och hur ser framtiden ut för Limhamn? För att få en bild av bostadsmarknaden och vad man ska tänka på tog vi en pratstund med vår mäklare Christoffer Olsson från Svensk Nyproduktion.
Klicka här om du vill läsa intervjun

Kvalitet och detaljer med sociala ytor

Festen är ofta bäst i köket. Därför planerar vi stora sociala ytor där alla kan röra sig mellan kök och vardagsrum och umgås avslappnat. Du kan gå barfota ut på den rymliga balkongen eller uteplatsen och andas frisk havsluft medan du väntar på att kaffet ska bli klart.

Flexibla finesser för ett hållbart liv

Lägenheterna kommer alla att hålla hög standard med stor flexibilitet och smarta detaljer. Alla förvaringsutrymmen planeras bli väl tilltagna med möjlighet att både stuva undan och visa upp. Du kommer att ha ett genomtänkt hem som gör livet smidigt. Av samma anledning bygger vi med hållbara material. Det ska vara enkelt att leva miljövänligt.

Limhamn - den unika staden i staden

Vad är det som är så himla bra med Limhamn? Med den frågan gick vi runt på Limhamn en fredag förmiddag – och vi fick helt underbara svar.
Klicka här om du vill läsa hela artikeln

Restauranger, kullersten, kallbadhus och golf

När du inte känner för att laga mat i ditt älskade kök finns det gott om fina restauranger i närheten. Här är det lätt att gå ut och äta mitt i veckan och känna den härliga atmosfären bland kullerstensgator och gatuhus från 1800-talet i det Gamla Limhamn. Limhamn ligger också precis intill Ribban, eller Ribersborgsstranden som den egentligen heter. Ribban är Malmös största rekreationsområde med det anrika Kallbadhuset – Kallis – som erbjuder kalldopp året om och bastu med utsikt över Köpenhamn. På Ribban finns också en niohåls Pay and play-golfbana, en hundstrand för den som vill låta fyrbenta vänner springa fritt och ett promenadstråk som sträcker sig ända bort till innovativa BO01, Malmö Live och Turning Torso.

Bron, båtliv och fiskrökeri

Marinan, småbåtshamnen längs kajen, är omtalad både för sin skönhet och för Limhamns Fiskrökeri där du kan handla färsk fisk och nyfångade räkor. I Marinan lägger du enkelt till med båt och kan strosa längs bryggorna året om. Hela området kring Limhamn lockar till ett aktivt liv med uteluncher, power walks i gryningen och stilla promenader i kvällssolen.