• Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt
  Hösten 2020

Drömmen om ett hem designat för livet

På det växande Limhamn, mittemot vackra Ön, bor du i ett attraktivt hem som utgår från en njutbar livsstil. Du har gångavstånd till både havet och centrum och en oslagbar natur runt hörnet. Här samsas fiskare med kaféer, barer och butiker och här finns strand, golf och parker samt en magisk vy över Öresundsbron. Samtidigt är du inne i centrala Malmö på tjugo minuter med cykel.
Ett liv med guldkant börjar i Atmosfären

Fakta om projektet

Har du frågor om Atmosfären? Tveka inte att kontakta vårt kundcenter:

Ansvarig mäklare

icon / avatar

Kundcenter Skåne, Region Skåne

kundcenter.skane@veidekke.se046-19 94 42
Rum:
1 - 5 rum
Status:
Kommande
Bostäder:
90
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus
Beräknad inflyttning:
Hösten 2020

icon / bostäderTillgängliga objekt

Det finns ännu inte några bostäder till salu i detta projekt. Vill du få information om när det finns, kan du anmäla ditt intresse för projektet så får du besked.

 • Restauranger

  Det finns gott om fina restauranger i närheten. Här är det lätt att gå ut och äta mitt i veckan och känna den härliga atmosfären bland kullerstensgator och gatuhus från 1800-talet i det Gamla Limhamn. Du har även marinan och småbåtshamnen nära, här finns Limhamns Fiskrökeri där du både kan äta och handla nyfångad fisk.

 • Kollektivtrafik

  Bussen tar du enkelt in till Malmö. Hoppa på 7ans buss och du är inne i stan på 15 minuter.

 • All service du behöver

  Limhamn är staden i staden med allt du behöver inom räckhåll. Mat handlar du exempelvis på Malmborgs och på torget utanför finns frukt och grönsakshandel. Givetvis finns här även apotek, systembolag, klädbutiker och allt annat du behöver.

 • Flera nya förskolor och skolor

  I samma kvarter som Atmosfären finns ett flertal nya förskolor och skolor. Här går det verkligen att välja och vraka, på härligt gångavstånd.

Limhamn har allt. Det är helt unikt. Ingen annan stans hittar du samma känsla.
Beata, Limhamnsbo
Smultronställen på Limhamn

Designat för livet

Här skapar vi, tillsammans med Wingårdhs Arkitekter, boenden med livskvalité och social atmosfär som inbjuder till härliga möten. Genomtänkta ytor för umgänge, rum för avkoppling och härliga terrasser och uteplatser – arkitektur för alla sinnen. Ett boende för dig som värdesätter det goda i livet.

Mäklaren - "ett boende med guldkant"

Hur ser egentligen läget ut på bostadsmarknaden och hur ser framtiden ut för Limhamn? För att få en bild av bostadsmarknaden och vad man ska tänka på tog vi en pratstund med vår mäklare Christoffer Olsson från Svensk Nyproduktion.
Klicka här om du vill läsa intervjun

Kvalitet och detaljer med sociala ytor

Festen är ofta bäst i köket. Därför planerar vi stora sociala ytor där alla kan röra sig mellan kök och vardagsrum och umgås avslappnat. Du kan gå barfota ut på den rymliga balkongen eller uteplatsen och andas frisk havsluft medan du väntar på att kaffet ska bli klart.

Flexibla finesser för ett hållbart liv

Lägenheterna kommer alla att hålla hög standard med stor flexibilitet och smarta detaljer. Alla förvaringsutrymmen planeras bli väl tilltagna med möjlighet att både stuva undan och visa upp. Du kommer att ha ett genomtänkt hem som gör livet smidigt. Av samma anledning bygger vi med hållbara material. Det ska vara enkelt att leva miljövänligt.

Limhamn - den unika staden i staden

Vad är det som är så himla bra med Limhamn? Med den frågan gick vi runt på Limhamn en fredag förmiddag – och vi fick helt underbara svar.
Klicka här om du vill läsa hela artikeln