Avgiftsfritt i 18 månader - få mer pengar över till annat

Om du köper en lägenhet om 3-5 rok i Atmosfären får du nu ta del av vårt erbjudande. Det innebär att du får en hel del pengar över som kan användas till något annat. Du kan till exempel få ett riktigt bra försprång på din amortering, ett extra sparande för drömresan eller sommarstugan, kunna köpa möblerna du tittat på till din nya lägenhet eller helt enkelt unna dig lite extra vardagslyx.

Först till kvarn

Erbjudandet om avgiftsfritt i 18 månader gäller från 6 december 2019 till 31 januari 2020. Alla våra 3or, 4or och 5or innefattas av erbjudandet, men max 7 stycken lägenheter - först till kvarn tillämpas.

Erbjudandet gäller när du skriver på ett kontrakt senast 31 januari 2020 och har ett värde mellan 86 454 kr och 119 934 kr beroende på vilken lägenhet du väljer.

Vid en eventuell framtida försäljning av bostadsrätten påverkas anskaffningsvärdet av erbjudandet, för mer information kontakta ansvarig mäklare.

Våra treor

Med tydligt uppdelade zoner är detta ett boende som känns riktigt genomtänkt. Treorna i Atmosfären är mellan 85-90 kvm och har en rymlig och luftig planlösning som inbjuder till gemenskap. Via kök och vardagsrum når du balkongen som finns att välja i både söder- och västerläge med utsikt över den lummiga innergården. Alla treor är försedda med gäst-WC. Det är också här vi har placerat den praktiska tvättmöbeln som går att utforma efter dina egna behov. I sovrumsdelen finns klädkammare, det större badrummet och två sovrum. Ett lite mindre och ett större.

Klicka här för att komma till listan med våra treor

Våra fyror

Att bo på en gavel innebär riktigt härligt ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck och det kan vi erbjuda för dig som söker en fyra. Här bor du på 102 kvm och har gott om plats för hela familjen. Kök och vardagsrum är rymligt och härifrån når du även balkongen i västerläge. Två av sovrummen ligger i den privata delen med fönster i svalt österläge. I denna delen finns även det större badrummet och praktisk klädkammare. Det tredje sovrummen ligger lite avskilt i andra delen av lägenheten - perfekt för tonåringen som vill vara lite för sig själv eller kanske för hemmakontoret. Via hallen når du gäst-toaletten och den smarta tvättmöbeln som du kan utforma efter egna behov.

Klicka här för att komma till listan med våra fyror

Våra femmor

Våra största lägenheter om 123 kvm är riktigt pampiga! Här bor du med stora sociala ytor som rymmer både det stora köksbordet och en rejäl soffgrupp. Utöver det har du en lyxig köksö där dina gäster kan sippa på en fördrink medan du förbereder middagen eller barnen göra läxorna medan du tar hand om disken. Med två balkonger kan du dessutom njuta utomhus hela dagen eftersom balkongerna ligger i söder- och västerläge. Alla lägenheter är försedda med gäst-WC. Det är också här vi har placerat den praktiska tvättmöbeln som går att utforma efter dina egna behov.

Behöver ni fyra sovrum eller bara två-tre? Välj bort sovrummet närmst vardagsrummet för extra sociala ytor eller anpassa rummet närmst köket. Kanske behöver ni en lugn och mysig läshörna där också bokhyllorna har sin plats? Ett gästrum, kontor eller separat rum för matbordet? Valet är ert. Givetvis finns det dessutom gott om förvaring i lägenheten i form av garderober, linneskåp och klädkammare.

Klicka här för att komma till listan med våra femmor

Intresserad av att veta mer?

Anmäl ditt intresse så kontaktar vår mäklare dig inom kort!
Anmäl intresse

Eller välkommen på nästa öppna visning - ingen anmälan krävs

Visningar

Söndag, 8 dec 13:00 - 13:45

Barlastgatan 2, Limhamn

Öppen visning i vår visningslokal - Barlastgatan 2, Limhamns Sjöstad - Varmt välkomna!

Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Christoffer Olsson Segerberg, Svensk Nyproduktion

christoffer.olsson@svensknyproduktion.se0708-743231

Söndag, 8 dec 13:00 - 13:45

Barlastgatan 2, Limhamn

Öppen visning i vår visningslokal - Barlastgatan 2, Limhamns Sjöstad - Varmt välkomna!

Lägg i kalendern

Tisdag, 10 dec 17:15 - 18:00

Barlastgatan 2, Limhamn

Öppen visning i vår visningsbod- Barlastgatan 2, Limhamns Sjöstad - Varmt välkomna!

Lägg i kalendern
Limhamn har allt. Det är helt unikt. Ingen annan stans hittar du samma känsla.
Beata, boende på Limhamn

Tillsammans med Wingårdhs Arkitekter har vi skapat bostäder med livskvalitet och social atmosfär i fokus. Här finns gott om plats för både julfirande och stora middagssällskap. Samtidigt är den privata delen av bostaden med sovrum, klädkammare och badrum väl tilltaget och genomtänkt för att hela familjen ska få plats. Bilen parkerar du smidigt i garaget under huset och för dig som inte vill ha bil kommer det finnas bilpool.

Här på Limhamn är livet tryggt och skönt, samtidigt har ni allt som stan erbjuder nära. Ta cykeln in till stan på 20 minuter eller gå bort till fiskrökeriet nere i hamnen för lite extra vardagslyx. Vill du ta ett morgondopp ligger havet bara ett stenkast bort tillsammans med hela Ribban och det natursköna Limhamn. Här är livet lätt att leva och vardagen får en extra guldkant när ingenting hemma behöver fixas och trixas med.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.

Klicka på bilden för att läsa mer om Atmosfären