Bänkskiva kök

Köket är där det händer mycket. Mat för vardag och fest, frukost, mellanmål, läxläsning och umgänge. Hur du väljer att använda köket är varierande och även känslan och kvalitén som du eftersträvar på den bänkskiva som känns under handen.

Därför har vi tagit fram en 30 mm köksbänkskiva i stenkomposit som du kan välja till ditt nya kök till en extra kostnad. Både den bänkskiva som ingår och det egna valet håller liknande färgton och är båda slitstarka.

Bänkskiva Korall

Bänkskivan som ingår är en laminatskiva på 30 mm i stilren grå kulör. Bänkskiva i eget val är en stenkompositskiva i grå kulör. Om du byter till bänkskiva i stenkomposit byts även stänkskyddet ut.

INGÅR. Silversten är en laminatskiva i stilren grå kulör. Bänkskivor i laminat är slitstarka, värmetåliga och enkla att sköta. Silversten har en matt yta som ger en mjuk och naturlig känsla. Tjocklek 30mm.
EGET VAL. Oyster är en kompositstenskiva i stilren grå kulör. Kompositsten är, till skillnad från natursten, mycket tåligt mot värme, fläckar och repor. Ett hållbart material som aldrig behöver impregneras - dessutom är enkelt att rengöra. Tjocklek 30 mm.
Exempel på köksbänk som ingår i stil Korall.

Bänkskiva Kristall

Bänkskivan som ingår är en laminatskiva på 30 mm i stilren vit kulör. Bänkskiva i eget val är en stenkompositskiva i ljus vit/grå kulör. Om du byter till bänkskiva i stenkomposit byts även stänkskyddet ut.

INGÅR. Pelago Marmor är en laminatskiva i stilren vit kulör. Bänkskivor i laminat är slitstarka, värmetåliga och enkla att sköta. Pelago Marmor har en matt yta som ger en mjuk och naturlig känsla. Tjocklek 30mm.
EGET VAL. Snowy Ibiza är en kompositstenskiva i ljus vit/grå kulör. Kompositsten är, till skillnad från natursten, mycket tåligt mot värme, fläckar och repor. Ett hållbart material som aldrig behöver impregneras - dessutom enkelt att rengöra. 30 mm.
Exempel på köksbänk som ingår i stil kristall.

Bänkskiva Grafit

Bänkskivan som ingår är en laminatskiva på 30 mm i effektfullt mörkgrå kulör. Bänkskiva i eget val är en stenkompositskiva mörkgrå kulör. Om du byter till bänkskiva i stenkomposit byts även stänkskyddet ut.

INGÅR. Chicago Betong är en laminatskiva i effektfull mörkgrå kulör. Bänkskivor i laminat är slitstarka, värmetåliga och enkla att sköta. Chicago Betong har en matt yta som ger en mjuk och naturlig känsla. Tjocklek 30mm.
EGET VAL. Calypso är en kompositstenskiva i en effektfull mörkgrå kulör. Kompositsten är, till skillnad från natursten, mycket tåligt mot värme, fläckar och repor. Ett hållbart material som aldrig behöver impregneras - Dessutom enkelt att rengöra. 30 mm.
Exempel på köksbänk som ingå i stil Grafit.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.

Om VeidekkeID

Ingen bostadsköpare är den andra lik. För någon är det allra viktigaste att bo på rätt adress med rätt inredning, medan någon annan är upptagen av helt andra frågor där bostadens främsta uppgift är att få familjelivet att fungera. Nu har vi tagit ett steg i att bygga bostäder med personlighet som förenklar din vardag.
Läs om VeidekkeID