Egna val inom bänkskiva i kök

En ingress kommer här...

Brödtext kommer här...

Våra bänkskivor inom respektive stil

Korall - bas och eget val

Bas/ingår i Korall, Silversten

Silversten är en laminatskiva i stilren grå kulör. Bänkskivor i laminat är slitstarka, värmetåliga och enkla att sköta. Silversten har en matt yta som ger en mjuk och naturlig känsla. Tjocklek 30mm.

Eget val i Korall Oyster

Oyster är en kompositstenskiva i en stilren grå kulör. Kompositsten är, till skillnad från natursten, mycket tåligt mot värme, fläckar och repor. Det är ett hållbart material som aldrig behöver impregneras, och som dessutom är enkelt att rengöra. Tjocklek 30mm.

Kristall - bas och eget val

Bas/ingår i Kristall, Pelago Marmor

Pelago Marmor är en laminatskiva i stilren vit kulör. Bänkskivor i laminat är slitstarka, värmetåliga och enkla att sköta. Pelago Marmor har en matt yta som ger en mjuk och naturlig känsla. Tjocklek 30mm.

Eget val i Kristall, Snowy Ibiza

Snowy Ibiza är en kompositstenskiva i en stilren ljus vit/grå kulör. Kompositsten är, till skillnad från natursten, mycket tåligt mot värme, fläckar och repor. Det är ett hållbart material som aldrig behöver impregneras, och som dessutom är enkelt att rengöra. Tjocklek 30mm.

Grafit - bas och eget val

Bas/ingår i Grafit, Chicago Betong

Chicago Betong är en laminatskiva i effektfull mörkgrå kulör. Bänkskivor i laminat är slitstarka, värmetåliga och enkla att sköta. Chicago Betong har en matt yta som ger en mjuk och naturlig känsla. Tjocklek 30mm.

Eget val i Grafit, Calypso

Calypso är en kompositstenskiva i en effektfull mörkgrå kulör. Kompositsten är, till skillnad från natursten, mycket tåligt mot värme, fläckar och repor. Det är ett hållbart material som aldrig behöver impregneras, och som dessutom är enkelt att rengöra. Tjocklek 30mm.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.

Om vårt stilkoncept

Ingen bostadsköpare är den andra lik. För någon är det allra viktigaste att bo på rätt adress med rätt inredning, medan någon annan är upptagen av helt andra frågor där bostadens främsta uppgift är att få familjelivet att fungera. Nu har vi tagit ett steg i att bygga bostäder med personlighet som förenklar din vardag.
Läs om vårt stilkoncept